20 feletti szűz fiúk! Mi a véleményetek valami közösség, találkozó szervezéséről?
Előre leszögezném: NEM ITT szeretnék nekikezdeni, jól meg kéne tervezni és át kéne gondolni mindent. A lényege az lenne, hogy együtt, közös erővel talán segítenénk egymás baján.
Ezen az oldalon nagyon sok szűz fiú gyűlik össze. A szüzesség mindegyikünkben közös pont. De ugyanakkor mindannyian különbözőek vagyunk sok tekintetben.
- Elérő érdeklődési kör.
- Eltérő külső.
- Eltérő anyagi helyzet.
- Eltérő fizikai adottságok. Magasság, péniszméret.
- Eltérő vágyak. Van aki élete szerelmére vágyik, van akinek alkalmi is jó, van aki bármilyen nőneműre rámenne ha az hagyná magát.
- Eltérő célok. Van, aki teljesen monogám és képes lenne az első szimpatikus lány mellett lekötni magát és családot alapítani. Van, aki tervezi a megállapodást, de még nem most. Van, aki sosem akar megállapodni.
- Eltérő igények. Van, aki csak nagyon szép külsejű nőkre hajt, de a jellem számára lényegtelen. Van, aki számára a külső lényegtelen és még egy sokak által csúnyának mondott nőbe is képes lenne beleszeretni a belső alapján, ugyanakkor még Angelina Jolie-t is kirugdosná az ágyából ha nincs meg köztük az összhang.
- Eltérő szükségletek. Van, aki alkalmazkodóbb a szexben, van aki konzervatívabb és anál sem férne bele van, akinek valami fétise vagy enyhébb perverziója is van, ami további gátlások forrása.
- Eltérő tapasztalati szint. Van, aki éppen hogy csak vaginálisan nem volt még nővel, de már volt párkapcsolata is, csókolózott is többször esetleg még oda-vissza orális szexben is volt része. És vannak, akik teljesen tapasztalatlanok, még egy szájrapusziig sem jutottak soha.
- Eltérő lelki sérülési szint. Van, aki már több száz visszautasításon van túl, van, aki soha nem is mert próbálkozni.
A másik közös pont a kétségbeesettség, tehetetlenség és tanácstalanság, ami arra késztetett valamennyiünket, hogy az elmúlt évek során valamikor feltegyünk szűz fiús kérdéseket az oldalon.
A kérdésem szándékosan a szűz FIÚKHOZ szól. Nem az a cél, hogy majd az első személyes találkozó alkalmával több tíz vagy több száz kiéhezett szűz fiú és magát szűznek valló csajozógép rárepüljön arra a néhány szűz lányra. A lányok különben sem ilyen jellegű segítségre szorulnak.
Pedig sajnos még nem találták fel a Mátrixot, hogy az otthonunk elhagyása nélkül szexelhessünk az internet segítségével. Úgyhogy marad a személyes kontaktus. Én is úgy gondoltam, hogy lenne valami zárt fórum vagy csoport, de a személyes találkozók időnként meg lennének tartva akár fesztiválok helyszínén.
A moderáció egy dolog, de ne értetlenkedj. Szerinted ha egy álompasi külsejű valaki beépül a csoportba és majd levadászik 4-5 szűz lányt mire az egyiknél bebukja és az jelenti az miért jó?
A szűz lányokat inkább ne koncentráljuk egy helyre, mert még az a nagyon kevés, akik még vannak is elveszítik. És biztos lehetsz benne, hogy nem egy szűz fiúnak fogja odaadni magát egy sem, hanem olyannak aki sportot űz a szűzlyukasztásból.
Nyilván a 20-on túli szüzek azért maradtak még azok, mert azonnal odaadják magukat az első jelentkezőnek -.- Kissé rossz véleménnyel vagy a lányokról, nem? Amit én alapvető pontnak látok az az az tapasztalatlanság érzése egy olyan világban, ahol kb. minden a szexről szól. Abban megegyezhetünk, hogy ez egy olyan közös pont, ami mindkét nemnél megegyezik. Bár én csak építő szándékú megjegyzéssel éltem.
Amúgy hogy állsz a szervezéssel?
Hahaha, jó ötlet, bár eléggé kivitelezhetetlen. Viszont rengetegen lennénk, emiatt én a határt 25-nél, vagy 30-nál húznám meg, hiszen 20 évesen még változhat a dolog, 30 felett már kevésbé.
Nemsokára a harmincat töltöm, ha megvolt, lehet megcsinálom a facsén a 30+ korosztálynak ezt.
Fiúk! Nem akarok belekotnyeleskedni lányként, de ha már szólásszabadság van, megteszem. Ez egy hamvában holt ötlet. Hogy miért? Először is képzeljétek el, hogy a találkozón, vagy akár itt, netes formában összegyűlik több tucat szűz, tapasztalatlan (!) fiú és létrehoz egy önsegítő programot? Ha eddig nem sikerült lánnyal lefeküdnetek, akkor mégis hogyan sikerülne ezután úgy, hogy összetömörültök és a hangsúlyozom, VÉLT (nem valós!) problémáitokat megbeszélitek? De nem is ez a nagyobb baj igazából, hanem a tény, hogy férfiként nem tudtok ilyen témában jó tanácsokat adni egymásnak, hisz egy kudarcélményből táplálkoztok, és ebből (is) adódóan nem tudjátok mi kell a nőnek. Ennél akkor már sokkal profitálóbb ötletnek tartanám azt, ha minden szűz fiú mellé ki lenne rendelve egy lány, aki ténylegesen segíteni akar és kíméletlenül felhívja a srác figyelmét arra, hogy min és hogyan kellene változtatnia, tanácsokkal látja el és segít olyan barátnőt keresni, amilyenre az adott fiúnak szüksége van. De komolyan. Női szemmel minden más és mi tudjuk, hogyan lehet minket megfogni.
Egyszóval: ezt az időt simán megspórolhatnátok és helyette akcióba lendülhetnétek. Akárhányszor próbálkoztatok lánynál sikertelenül, annak csak is egy oka lehet, még pedig mélyen gyökerező. A "módszeretek" és annak használata. Nincs olyan, hogy kevésbé vonzó férfi, vagy csóró férfi és még sorolhatnám. A legcsúnyább pasi is összetud szedni nőt (megkockáztatom, hogy nem is akármilyet) ha olyan a személyisége, úgy szólal meg, úgy viselkedik. És csak azért okoskodom, mert a tapasztalat beszél belőlem. A kutyát nem érdekli, hogy szüzek vagytok, itt csak a fellépés a lényeg és hogy mindent a magatok előnyére fordítsatok. Nektek egy bajotok van: az önbizalomhiány, ami a szüzességetekből fakad. Mindenkiben van valami extra, mindenkinek van egy erőssége. Azt kell kiélezni és azzal hódítani.
írtam már privátot de leirom ide is.ez egy jó ötlet ha rendesen megvalósitható én támogatom.
37. hsz érdekes ötlet de valószinüleg ehhez nem ebben a cipőben járó nőknek se kedve se türelme nem lenne. nem kivitelezhető bár jó is lenne ha vmi rámenős csaj addig rugdalna vissza a tömegbe amig fel nem szedek vkit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!