Most ez beprobalkozas volt, vagy szimplan barati elhivas?
Ram irt egy iskolatarsam, akivel kb. ketszer beszeltem suliba, es ugyanennyisuer facebookon, akkor is sulis ugyekben.
Azt kerdezte, hogy lenne-e kedvem meginni egy sört valahol.
Kerdeztem, hogy mennek-e masok is, erre o:
Nem, pont azért kérdezlek téged, mert
unatkozom, és nincs kivel kimenni.
A srac amugy nem tul nepszeru, es nem tul jokepu, kisfius. 19eves (en is)
ha nem tetszik, mondj nemet, ne pazarold rá a drága idődet. lány vagy. te diktálsz.
ha meg tetszik menj el, és derítsd ki, hogy mi a szándéka.
sztem próbálkozik!
Ha ellenkező neműek vagytok, akkor bepróbálkozás volt.
Ha azonosak, akkor talán az volt.
o fiu, en lany :)
En elhittem neki, hogy csak azert hivott, mert unatkozik es nincs mas. Sot bar egyaltalan nem az esetem, de rosszul esett, hogy kb. "ha nincs lo, jo a szamar is" szituacio allt fent, ahol en voltam a szamar.
"En elhittem neki, hogy csak azert hivott, mert unatkozik es nincs mas."
Ne szivass. Elhívott, ezzel a gagyi szöveggel, de nem azért,mert nincs más. Lehet ott van Béla is, de őt csak nem pakolhatja hátulról...
Há' nyilván a suliban is csorgatta a nyálát rád, és ilyen kis mimóza a lelkem, hogy fácsén ír rád. Döntsd már el végre, lenyomod a nyelved a torkán, vagy nem!
Mondd meg neki, hogy inkább legyen egy mozi, de vigyázzon,mert nem lesz rajtad bugyi!
Váááá, de élénk a fantáziám. Hiába, nekem is jó lenne végre egy tinibuksza.
Nem mentem el, az igazat irtam, hogy van mas programom, aztan ennyi volt a beszelgetes.
Attol tartok, hogy megint be fog probalkozni, mivel nem hajtottam el a fenebe, csak mem ertem ra.
Mit irjak neki legkozelebb, ha megint megtortenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!