Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most ez beprobalkozas volt,...

Most ez beprobalkozas volt, vagy szimplan barati elhivas?

Figyelt kérdés

Ram irt egy iskolatarsam, akivel kb. ketszer beszeltem suliba, es ugyanennyisuer facebookon, akkor is sulis ugyekben.

Azt kerdezte, hogy lenne-e kedvem meginni egy sört valahol.

Kerdeztem, hogy mennek-e masok is, erre o:

Nem, pont azért kérdezlek téged, mert

unatkozom, és nincs kivel kimenni.

A srac amugy nem tul nepszeru, es nem tul jokepu, kisfius. 19eves (en is)

2013. okt. 20. 14:40
1 2
 1/17 anonim válasza:

ha nem tetszik, mondj nemet, ne pazarold rá a drága idődet. lány vagy. te diktálsz.

ha meg tetszik menj el, és derítsd ki, hogy mi a szándéka.

sztem próbálkozik!

2013. okt. 20. 14:43
 2/17 Dwight Schrute ***** válasza:
egyértelműen bepróbálkozás
2013. okt. 20. 14:44
 3/17 anonim ***** válasza:
Amellett, hogy sörözni hívni egy kislányt elég gagyi húzás, nyilván arra hajt, hogy beleülj az arcába. Ha most nincs,aki megcsináljon, azért gondold meg,
2013. okt. 20. 14:44
 4/17 anonim ***** válasza:

Ha ellenkező neműek vagytok, akkor bepróbálkozás volt.

Ha azonosak, akkor talán az volt.

2013. okt. 20. 14:46
 5/17 A kérdező kommentje:

o fiu, en lany :)

En elhittem neki, hogy csak azert hivott, mert unatkozik es nincs mas. Sot bar egyaltalan nem az esetem, de rosszul esett, hogy kb. "ha nincs lo, jo a szamar is" szituacio allt fent, ahol en voltam a szamar.

2013. okt. 20. 14:49
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

"En elhittem neki, hogy csak azert hivott, mert unatkozik es nincs mas."

Ne szivass. Elhívott, ezzel a gagyi szöveggel, de nem azért,mert nincs más. Lehet ott van Béla is, de őt csak nem pakolhatja hátulról...

Há' nyilván a suliban is csorgatta a nyálát rád, és ilyen kis mimóza a lelkem, hogy fácsén ír rád. Döntsd már el végre, lenyomod a nyelved a torkán, vagy nem!

Mondd meg neki, hogy inkább legyen egy mozi, de vigyázzon,mert nem lesz rajtad bugyi!

Váááá, de élénk a fantáziám. Hiába, nekem is jó lenne végre egy tinibuksza.

2013. okt. 20. 14:53
 7/17 anonim ***** válasza:
És elmentél vagy nem?
2013. okt. 20. 14:53
 8/17 anonim ***** válasza:
Az "unatkozom, nincs kivel menni" nem feltétlenül egyenlő a "ha nincs ló, jó a szamár is" elvvel, főleg ha eleve alig beszéltetek az iskolában.
2013. okt. 20. 14:54
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem mentem el, az igazat irtam, hogy van mas programom, aztan ennyi volt a beszelgetes.

Attol tartok, hogy megint be fog probalkozni, mivel nem hajtottam el a fenebe, csak mem ertem ra.

Mit irjak neki legkozelebb, ha megint megtortenne?

2013. okt. 20. 15:00
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik, nem akarsz tőle semmit, akkor az igazat, de normális hangnemben.
2013. okt. 20. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!