20 feletti szűz fiúk! Mi a véleményetek valami közösség, találkozó szervezéséről?
Előre leszögezném: NEM ITT szeretnék nekikezdeni, jól meg kéne tervezni és át kéne gondolni mindent. A lényege az lenne, hogy együtt, közös erővel talán segítenénk egymás baján.
Ezen az oldalon nagyon sok szűz fiú gyűlik össze. A szüzesség mindegyikünkben közös pont. De ugyanakkor mindannyian különbözőek vagyunk sok tekintetben.
- Elérő érdeklődési kör.
- Eltérő külső.
- Eltérő anyagi helyzet.
- Eltérő fizikai adottságok. Magasság, péniszméret.
- Eltérő vágyak. Van aki élete szerelmére vágyik, van akinek alkalmi is jó, van aki bármilyen nőneműre rámenne ha az hagyná magát.
- Eltérő célok. Van, aki teljesen monogám és képes lenne az első szimpatikus lány mellett lekötni magát és családot alapítani. Van, aki tervezi a megállapodást, de még nem most. Van, aki sosem akar megállapodni.
- Eltérő igények. Van, aki csak nagyon szép külsejű nőkre hajt, de a jellem számára lényegtelen. Van, aki számára a külső lényegtelen és még egy sokak által csúnyának mondott nőbe is képes lenne beleszeretni a belső alapján, ugyanakkor még Angelina Jolie-t is kirugdosná az ágyából ha nincs meg köztük az összhang.
- Eltérő szükségletek. Van, aki alkalmazkodóbb a szexben, van aki konzervatívabb és anál sem férne bele van, akinek valami fétise vagy enyhébb perverziója is van, ami további gátlások forrása.
- Eltérő tapasztalati szint. Van, aki éppen hogy csak vaginálisan nem volt még nővel, de már volt párkapcsolata is, csókolózott is többször esetleg még oda-vissza orális szexben is volt része. És vannak, akik teljesen tapasztalatlanok, még egy szájrapusziig sem jutottak soha.
- Eltérő lelki sérülési szint. Van, aki már több száz visszautasításon van túl, van, aki soha nem is mert próbálkozni.
A másik közös pont a kétségbeesettség, tehetetlenség és tanácstalanság, ami arra késztetett valamennyiünket, hogy az elmúlt évek során valamikor feltegyünk szűz fiús kérdéseket az oldalon.
A kérdésem szándékosan a szűz FIÚKHOZ szól. Nem az a cél, hogy majd az első személyes találkozó alkalmával több tíz vagy több száz kiéhezett szűz fiú és magát szűznek valló csajozógép rárepüljön arra a néhány szűz lányra. A lányok különben sem ilyen jellegű segítségre szorulnak.
Az a cél, hogy csajokkal ismerkedjünk, csak közös erővel és közös tervvel. Mert szüzességünk ékes bizonyítéka, hogy vagy nem merünk kezdeményezni vagy ha kezdeményezünk akkor rosszul tesszük, vagy valami bármilyen más okból nem kellettünk eddig huszonakárhány életévünk alatt egyetlen nőnek sem. Vagy ha igen, akkor a szexig nem jutottunk el.
Ezen pedig változtatni kell mielőbb!
Én nem vagyok troll, de nekem szerintem semmi szükségem ilyen klubra. Úgy érezném magam mint valami betegszobán :D 24 leszek lassan és attól, hogy még szűz vagyok, boldog vagyok majdnem teljesen. Igazából néha egy őszinte ölelés hiányzik. Bár szívesen meghallgatnék néhány történetet, de én semmiképpen sem fogom erőltetni a dolgot.
Az a típus vagyok, aki "még Angelina Jolie-t is kirugdosná az ágyából ha nincs meg köztük az összhang" :D
"Egy férfinek nőt szerezni a nehéz, egy nőnek pedig visszautasítani a férfiakat illetve kiválogatni a számára legmegfelelőbb példányt, ha ő kezdeményez."
Érdekes egy hozzáállás... de értem már miért vagy 20+ évesen is szűz xD
És mégis mi lenne a toborzás célja? Csoportos nemi erőszakot fogtok végrehajtani, mind Indiában a frusztrált pasik?
Szerintem mindenki egyenként keressen fel egy pszichológust, vagy keressetek egy olyan szakembert, akihez csoportterápiára járhattok (bár igazából sokaknál még akkor is indokolt lenne az egyéni terápia). Személyes tapasztalatom, hogy a sikertelenségnek OKA van, ami a személyiségben keresendő. Ezeken pedig úgy lehet változtatni, ha szakember segítségével kiküszöbölitek a berögzült hibás mintázatokat, gátlásokat. Ehhez nem kell semmiféle taktika, haditerv, akármi, hanem ha sikerül rendbehozni a személyiséget, akkor a többi már jön magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!