Személyes találkozó?
Ez az első alkalom, hogy az internetről veszek valamit, és személyes találkozó keretein belül veszem át a tárgyat. Ezeken a találkozókon azon kívül, hogy átadja a vevő a pénzt, az eladó pedig a vásárolt tárgyat, 'kell', szokás még valamit csinálni, vagy viszlát?
Kicsit parázok, mert fiatal (tini) lány vagyok, és férfi az eladó, a korát sem tudom. :/ De holnap lesz a találkozó.
Jól van, az természetes, hogy köszönök. :D
Meg miközben cserélünk, egy kis általános csevej, de utána? Nem igazán vagyok közvetlen az idegenekkel, ráadásul ez a férfi az üzenetei alapján elég tartózkodónak tűnik, ebből is következtetek arra, hogy 30 éves biztos megvan.
Nem félek, forgalmas helyen találkozunk, inkább attól tartok kicsit, hogy bénázni fogok, nem tudom, mit kell ilyenkor csinálni. :D
Valami segédeszközt rendeltél, hogy ennyire ideges vagy?:D
Megjön a cucc, megkérdezi Te vagy-e a címzett, aláírsz egy papírt, fizetsz, átveszed a csomagot és adiós!
5, nem postán veszem át!
És nem, azért vagyok ideges, mert ez az első alkalom, hogy netről vásárolok valamit.
Csak gondoltam megkérdezem, mi ilyenkor a szokás. Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!