Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Személyes találkozó?

Személyes találkozó?

Figyelt kérdés

Ez az első alkalom, hogy az internetről veszek valamit, és személyes találkozó keretein belül veszem át a tárgyat. Ezeken a találkozókon azon kívül, hogy átadja a vevő a pénzt, az eladó pedig a vásárolt tárgyat, 'kell', szokás még valamit csinálni, vagy viszlát?

Kicsit parázok, mert fiatal (tini) lány vagyok, és férfi az eladó, a korát sem tudom. :/ De holnap lesz a találkozó.

2013. okt. 10. 23:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Elveszed a cuccot, odaadod a pénzt érte és csocsi. Nem hiszem, hogy lenne bármiféle rituálé, legalább is én nem tudok róla. De ha Nyíregyen veszed át, akkor elkísérlek, ha nem érzed biztonságban a testi épségedet, úgyis van ott dolgom holnap... :D
2013. okt. 10. 23:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Köszönni nem árt. Egyébként ha félsz, akkor hívj el magaddal egy srácot, az a biztos.
 3/10 anonim ***** válasza:

# 2

+1

4/10 A kérdező kommentje:

Jól van, az természetes, hogy köszönök. :D

Meg miközben cserélünk, egy kis általános csevej, de utána? Nem igazán vagyok közvetlen az idegenekkel, ráadásul ez a férfi az üzenetei alapján elég tartózkodónak tűnik, ebből is következtetek arra, hogy 30 éves biztos megvan.

Nem félek, forgalmas helyen találkozunk, inkább attól tartok kicsit, hogy bénázni fogok, nem tudom, mit kell ilyenkor csinálni. :D

2013. okt. 10. 23:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Valami segédeszközt rendeltél, hogy ennyire ideges vagy?:D

Megjön a cucc, megkérdezi Te vagy-e a címzett, aláírsz egy papírt, fizetsz, átveszed a csomagot és adiós!

2013. okt. 10. 23:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez nem randi, csak átveszel egy terméket. Köszönsz, válaszolsz neki esetleg, ha kérdez valamit az üzlettel kapcsolatban, utána fizetsz és egy "viszlát" kíséretében elhagyod a tetthelyet. Nem olyan bonyolult ez.
2013. okt. 10. 23:35
 7/10 A kérdező kommentje:

5, nem postán veszem át!

És nem, azért vagyok ideges, mert ez az első alkalom, hogy netről vásárolok valamit.

Csak gondoltam megkérdezem, mi ilyenkor a szokás. Köszi a segítséget!

2013. okt. 10. 23:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem randizni fogtok.. Csak elveszed a tárgyat odaadod a pénzt és helló
2013. okt. 10. 23:52
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
ne felejstd el megpuszilni a kukiját.
2013. okt. 10. 23:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Túl parázod. Bár nem tudom mivel üzletelsz, de gondolom használt bugyi eladásával, akkor lehet ,hogy a lakásába felinvitál.
2013. okt. 11. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!