Szeretnék bankkártyát igényelni, lehetőleg személyes találkozó és aláírás nélkül! Hallottam egyszer, hogy valamelyik külföldi banknál lehet olyat csinálni, hogy kártyát igényleni személyes találkozó nélkül! Hol tudnám ezt megvalósítani?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy a bankkártyát ne bírják hozzám kötni.2012. nov. 14. 10:50
1/6 anonim válasza:
LOL
és mégis kinek a nevére szólna?
a pénzmosás elkerülése érdekében csak személyesen lehet szerződni.
hiába kínálnak egyes bankok netes igénylést, az átvétel már személyes.
2/6 A kérdező kommentje:
De külföldi banknál lehetséges valami hasonló, nem? Mások, hogy szokták ezt megoldani?
2012. nov. 14. 11:02
3/6 hájaaa válasza:
És miért nem akarsz személyesen találkozni? Nem értem..
Egyébként meg Skrill-t tudsz csinálni és lehet hozzá igényelni bankkártyát is. NA de ahhoz hogy skrilled legyen először kell egy bankszámla, tehát itt is kell egy "személyes" jelenlét.
4/6 anonim válasza:
nem lehetséges
mit akarsz sunyizni? a csaláshoz ész is kell.
miért nem vállalod a személyazonosságod?
hallottál a pénzmosásról? nemzetközileg üldözött bűncselekmény
5/6 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak árulni szeretnék az interneten és mint tudjuk, a Vaterán is csak egy meghatározott pénzösszegig lehet, utána keményen büntetik! Na én ezt szeretném kijátszani valahogy.
2012. nov. 14. 12:39
6/6 anonim válasza:
amelyik banknál ezt lehet,az törvényi szabályozást hág át. magyar banknál biztosan nem lehet, külföldinek meg nézz utána, bár ott nagy az esélye a buktának is mert a rendszerüket könnyű kijátszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!