Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, miből jöttök rá hogy...

Fiúk, miből jöttök rá hogy egy lánynak tetszetek? Hogyan adjak neki egyértelmű jeleket hogy 'úgy' tetszik nekem, úgy hogy közbe nem égek be és nem utál meg?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel nemrég ismerjük egymást,én teljesen bele vagyok esve,de nem tudom hogy ő hogy tekint rám..bejövök neki,vagy csak barát..az is jutott már eszembe hogy kevés önbizalma van (ez látszik rajta) és nem hiszi el hogy bejön nekem.

Fiúk,ti mit gondoltok róla ha egy lány keresi a társaságotokat,akkor arra következtettek hogy tetszetek neki,vagy csak hogy szimplán jófejnek tart titeket?

Nem tudom hogy mutassam ki hogy nekem nem barátság kell,hanem ennél több,úgy hogy nem tudom hogy ő hogy tekint rám,esetleg tetszek-e neki 'úgy'.

?:/

2013. okt. 13. 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nekem keresné egy lány a társaságom gyakrabban én azt már annak venném,de ha ő gyakrabban beszélget lehet h nem veszi annak. Mosolyogj rá, köszönj és ha még így sincs semmi akkor kezdeményezz nyugodtan!
2013. okt. 13. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha lájkol és megbök .
2013. okt. 13. 11:50
 3/5 anonim válasza:
Szerintem fiúknak nem tudsz egyértelmű jelet adni h márpedig te szereted és akarsz tőle valamit ;) Szeritem úgy a legtisztább ha lépsz valamit vagy pedig szimplán rákérdezel h mit gondol rólad és a válasz után lehet olyat lépni h tudd mi van ;) ja és szerintem egy ilyen meglépés simán lehet egy szájhoz közel puszi ha furán néz rád akkor megmondod h véletlen ha meg nem szól semmit akkor az már egy pozitív dolog :)
2013. okt. 13. 11:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Nos... én elég tompa vagyok ilyen téren. Biztos nagyon örülnék neki, ha közeledne hozzám az, akit szeretek, de nem engedném meg magamnak azt a luxust, hogy arra gondolok, hogy tetszem neki. Soha. Nem. Fordulhat. Elő. Az ilyenből vannak csúnya félreértések. Csak ha egyértelműen, minden kétséget kizáróan a tudtomra adja, akkor fogom tudni. Ez a "küldjünk jeleket" dolog nálam nem működne.

22/F

2013. okt. 13. 13:13
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen,jól megfogalmaztátok!;) szerintem ő is úgy van vele mint amit az utolsó írt,hogy nem tudja elképzelni hogy tetszik nekem..de ez a helyzet velem is..én is elég hihetetlennek találnám ha egy ilyen valaki szeretne belém.

azért csak ugy nem fogom megpuszilni :D 3x beszélgettünk (de hosszabb ideig) nem akarom elrontani..nem tudom..

3. nem facebookozik. én se nagyon..

2013. okt. 13. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!