Hogy ismerkedjen manapság egy 36 éves férfi? Nem igazán van kereslet erre a korosztályra.
15-ös hozzászóló sok igazságot leírt. Sajnos ettől félek én is, hogy ilyen kevés tapasztalattal, ami nekem van, nincs esélyem, csak a hasonló helyzetű nőknél. Bár nekem az tökéletesen megfelelne, csak már lenne valami. Kérdés, találok-e ilyet.
A kérdezőhöz hasonlóan én is úgy gondolom, a diszkós korból már kinőttem és és sem vagyok egy leszólongatós típus. A netben én sem bízom, de van azért, akinek sikerült. A településen, ahol élek, ismerek egy nálam 2 évvel idősebb hölgyet. Elhagyta a férje 2 gyerekkel. Most rátalált egy úriember, és nagyon jól megvannak.
Nálam az is a gond, hogy egy kistelepülésen lakom, semmi ismerkedési lehetőség nincs, a korombeliek mind foglaltak. Amúgy a nőkkel való kommunikációval sosem volt gondom, de mindig csak barát maradtam, és mindig az van bennem, tőlem vannak szebbek, magasabbak, izmosabbak.
Amúgy én is ma tűnődtem el azon, amit a kérdező kérdez, még mielőtt láttam volna a kérdést, hogy öregnek érzem magam, -mégha nem is nézek ki annyinak-, és a fiatal huszonéves srácok most a nyerők.
Áááá... nehéz ügy ez, de mégsem maradhat ez így. Bele lehet csavarodni egy idő után a magányba.
Én is 36/F
Teljesen egyetértek a problémáddal! Nekem sem megy az ismerkedés. Nagyon nincs hol ismerkedni, még itt Pesten sem.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!