Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy ismerkedjen manapság egy...

Hogy ismerkedjen manapság egy 36 éves férfi? Nem igazán van kereslet erre a korosztályra.

Figyelt kérdés
Valahogy nem adja magát a lehetőség a hétköznapokban.
2013. okt. 20. 12:23
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

15-ös hozzászóló sok igazságot leírt. Sajnos ettől félek én is, hogy ilyen kevés tapasztalattal, ami nekem van, nincs esélyem, csak a hasonló helyzetű nőknél. Bár nekem az tökéletesen megfelelne, csak már lenne valami. Kérdés, találok-e ilyet.

A kérdezőhöz hasonlóan én is úgy gondolom, a diszkós korból már kinőttem és és sem vagyok egy leszólongatós típus. A netben én sem bízom, de van azért, akinek sikerült. A településen, ahol élek, ismerek egy nálam 2 évvel idősebb hölgyet. Elhagyta a férje 2 gyerekkel. Most rátalált egy úriember, és nagyon jól megvannak.

Nálam az is a gond, hogy egy kistelepülésen lakom, semmi ismerkedési lehetőség nincs, a korombeliek mind foglaltak. Amúgy a nőkkel való kommunikációval sosem volt gondom, de mindig csak barát maradtam, és mindig az van bennem, tőlem vannak szebbek, magasabbak, izmosabbak.

Amúgy én is ma tűnődtem el azon, amit a kérdező kérdez, még mielőtt láttam volna a kérdést, hogy öregnek érzem magam, -mégha nem is nézek ki annyinak-, és a fiatal huszonéves srácok most a nyerők.

Áááá... nehéz ügy ez, de mégsem maradhat ez így. Bele lehet csavarodni egy idő után a magányba.

Én is 36/F

2013. okt. 20. 20:26
 32/34 A kérdező kommentje:
Azért belecsavarodni nem kell. De van pár program amit jó lenne nem egyedül atélni, hanem megosztani az élményt. Vagy valakinek hiányozni, amit nem is tudok milyen az.
2013. okt. 24. 09:31
 33/34 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek a problémáddal! Nekem sem megy az ismerkedés. Nagyon nincs hol ismerkedni, még itt Pesten sem.

29/F

2013. nov. 16. 11:10
 34/34 A kérdező kommentje:
Akkor gondolj bele egy kisvárosban, ffi domináns munkahelyen... :)
2013. nov. 17. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!