Hogy ismerkedjen manapság egy 36 éves férfi? Nem igazán van kereslet erre a korosztályra.
Pedig én azt tapasztalom,hogy a velem egykorú csajok inkább a te korosztályodat keresik.
akkor hol az igazság?
20F
De gondolom nem arra a korosztalyra bukik akik 18-25 evesek...
Munkahely? Kavezok pl ha nincs valahol ures asztal siman megkerdezhetsz vkit, hogy oda ulhetsz-e... Igy ismertem meg egy exem.) Szorakozasi lehetosegek (pl poker termek, mar ha tudsz...)
Engem mindig megprobalnak megdumalni ilyen helyen, de 5 eve kapcsolatban vagyok.
Utcan es tomegkozlekedesen mindig lepattintottam mindenkit...
De aposom pl. Tarskeresozott, 3 honapja van egyutt egy tunderi novel! Apost azzal sikerult meggyozni, hogy a legtobb ember vagy 12 orazik vagy masodallasban is dolgozik... Az embereknek mashogy nincs ideje mar ismerkedni, foleg ennek a korosztalynak!
Ahol szórakozási lehetőség van.
Pub, kocsma, disco, kávéház.
De akár munkahelyen, vagy ahol éppen az ember a hobbis tevékenységét végzi, már ha van ilyen.
De éppen ott, ahol alkalom nyílik rá.
És nem igaz, hogy nincs kereslet. Szerintem egy 20 feletti, 30 közeli vagy feletti nő, aki egyedülálló és párt keres, annak, ha szimpatikus vagy, akkor nem számít a korod. És azért egy 30 közeli nő szerintem gondolkodásmódban, életcélokban is illik hozzád. 30 felett azért gondolom kevesebb az egyedülálló, ezért talán ott kevesebb a lehetőség. Vagy nem tudom.:)
A net nem jön be, ott nem tudom eladni magam.
Egy kávézóban szerintem nem illik odaülni egy vadidegen asztalhoz, az én szememben ez bunkóság.
Sztem simán! Én 26 múltam,de egy 40 éves férfival fogok randevúzni.
:-) 35-nél nem is néz ki többnek.
Egyáltalán nem öreges,már hogy lenne öreg.
Szerintem ez csak annyi, hogy 30 felett már sokaknak volt 7-8 éves élettársi viszonya,így utána már nem szeretne egyedül lenni,és evidens, hogy nem 25-30 éves ilyenkor már az ember.De ezért már nehogy lemondj az ismerkedésről.
Ha nem vagy link,ápolt vagy,kedves,helyén van az eszed és a szíved,tudsz viselkedni minden szituációban,akkor nyert ügyed van.Ja és persze,ha férfiasnak látnak a nők.
5.
A munkahelyem egynemű. A discot fiatalon sem szerettem.
A hobbik a filmek, űrkutatás, kerékpár... Járok is ide-oda velük kapcsolatban, de ált. párban érkeznek, ha vannak egyáltalán hölgyek.
Szia! Ez butasag! Mit kestel volna le?
Nem bunkosag, odaulni vkihez!
Inkabb az ablakhoz ulnel mert nincs nalad a szemuveged es olvasni szeretnel, vagy a sotetebb reszeken pl zavar a feny... Okos legy! :)
Neten irjon rolad vki egy jellemzest! Egy barat akiben bizol! Ezer lehetoseg van! Elj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!