Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy ismerkedjen manapság egy...

Hogy ismerkedjen manapság egy 36 éves férfi? Nem igazán van kereslet erre a korosztályra.

Figyelt kérdés
Valahogy nem adja magát a lehetőség a hétköznapokban.
2013. okt. 20. 12:23
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Akik eltűnnek, azokra úgy kell tekinteni, hogy úgysem lettek volna megfelelők. Valószínűleg pont azért tűnnek el, mert rájönnek, hogy nem egymást keresitek.

Nem szerencse, hanem sok-sok-sok próbálkozás eredménye. Én pl. az elmúlt években szerintem több száz emberrel beszélgettem cseten, ezek többsége pár perces beszélgetés volt, amiben letisztáztuk, hogy nem egymást keressük. De én ezeket nem tartom számon, nem tekintem kudarcnak, hiszen pont az volt a lényeg, hogy "szűrni" lehessen, hogy a számomra legmegfelelőbb partnert találjam meg.

Neten nem lehet úgy ismerkedni, hogy mindenkiben a potenciális partnert látom, és aztán besértődök, amiért nem jön össze!

Nagyon, tényleg nagyon kicsi az esélye, hogy akivel éppen kapcsolatba kerülök, azzal ténylegesen össze is illünk. Mindenki szelektál, megadott szempontok alapján. Ha valaki nem felel meg, akkor tovább keresgélünk.

Pár hónappal ezelőtt úgy volt, hogy találkozom egy pasival, de ahogy beszélgettünk, kiderült, hogy hatalmas értékrendbeli eltérések vannak közöttünk. Ő besértődött azon, hogy ennek ellenére nem adok esélyt neki... én meg már tudom, a tapasztalataim alapján, hogy én nem tudok tartósan működőképes kapcsolatot kialakítani olyannal, akivel ennyire eltérő az értékrendünk. Úgy érzem, akkor vertem volna át, ha ennek ellenére adtam volna esélyt. Én ezt próbáltam is neki elmagyarázni, de nem értette. Szerinte nekem kötelességem lett volna találkozni, kapcsolatba kezdeni vele... de hát akkor meg 1-2 hónap múlva lettem volna én a szemét, hogy ha már az elején tudtam, hogy nem illünk össze, akkor minek kezdtem vele, nem?

2013. okt. 20. 13:57
 22/34 anonim ***** válasza:

En nem azt irtam, hogy futi szerencsejatekozni :) hanem a hobbidba (fallabda, futas, kartya, bulizas, akarmi!) tudsz lehetoseget talalni!

Poker kultura, stilus, penz ide vagy oda... Nem nagy muveszet vkit egy ilyen szoveggel egy uditore/kavera/sutire meghivni! 350forint...

Nehez oda menni annak aki fel az elutasitastol, de ha nem mer nem is nyer!

Sogorom lerohant egy csajt... Kovette a melohelyeig meert azt hitte marha romantikus lesz elmondani (mint egy filmben), hogy a minden reggeli szemezes utan szeretne megismerni... Jo hogy fraszt kapott a csaj! Ahelyett hogy cetlire irta volna a szamat es ott hagyja, a csajnak, hogy gondoljon at egy kavet, ehelyett azonnali valaszt akart!

A legtobb no csipobol harit egy ilyet barmennyire is helyes a pasi... Kapunk egy kisebb Sokkot a lerohanassal ami kellemetlenseget okoz es szabadulnank belole... En is szidtam magam nem egyszer, hogymekkora pancser vagyok hat a srac tetszett! Es baratnoim is voltak igy vele, mikor kerdeztem, hogyha bejott miert mondtal nemet?! Valasz: mert megijedtem/meglepodtem...

Nagyon fain csajozos dumakba is beleszaladtam, es igazi balf@.szokba is!

2013. okt. 20. 14:15
 23/34 A kérdező kommentje:

Ne haragudj de nekem nem áll a számra ez a "csajozás" dolog. 22 évesen még elmegy, de kicsit komolyabban gondolkodom ennél.

Mint mondtam nem élek nylonzacskóban, de nem éppen szerencsés hobbijaim vannak. Tekerni pl kollégákkal járunk el, Balaton kör és ilyesmik.

2013. okt. 20. 14:23
 24/34 anonim ***** válasza:
Na igen,bocsi már megint én vagyok! Én sajnos sokféle szitut látok és sokféle embert. De valahogy úgy érzem, hogy manapság már kiveszett a férfiakból még az 350ft is,amit a nőkre költenének. Számomra ez tényleg semmi, és alap dolognak számítana.De egy későbbi bukás miatt,még a 300 ft-os pohár ásványvizet is sajnálják a nőkre a legtöbben. Ez olyan szomorú. Most lehet azzal jönni, hogy én biztos gáz emberekkel futottam eddig össze,de sajnos már többeknél tapasztaltam...és nem olyanok,akik tényleg csórók lettek volna. Sok szegényebb ember pl nem sajnál ennyit egy randira...
2013. okt. 20. 14:26
 25/34 anonim ***** válasza:
Hát segíteni nem tudok de valószínű igazad van, mivel én lány létemre és 10 évvel fiatalabban sem futok össze sehol nekem való pasival így neked még nehezebb lehet.
2013. okt. 20. 14:26
 26/34 anonim ***** válasza:

Es meg a kapcsolatom poenjat eelmondanam... En allitolag tobbszor talalkoztam a mostani Parommal egy kozos ismeros kapcsan... Egyszer fogta az osszes batorsagat es ram irt iwiwen...

En meg pislogtam, hogy ez ki? Es mikor lattam en ot???

Egy delutani setara hivott el, irtam, hogy rengeteget dolgozom mostanaban nem latok ra eselyt ne haragudjon... Eltelt par nap es megint irt, en valaszoltam aztan en irtam a munkamrol kerdeztem ot az overol stb... 3 honapig fuzogetett (az utolso 1 honapban mar nem kellett neki) hogy talalkozzunk mindig azt mondtam, hogy nem erek ra ( messze laktunk egymastol) aztan irtam Neki, hogy szeretnek vele talalkozni... A vegen en kertem a randit :)

Ugyhogy mondhatom, hogy nehany (szamomra felejtheto) talalkozas utan az ineterneten megismerkedtunk, talalkoztunk ott is egy hullamhosszon voltunk osszejottunk.. Azzal egyutt, hogy meg mindig sokszor zavarba tudom hozni 5 ev utan... O is a "nyuszibbak" koze tartozik ismerkedes teren...

2013. okt. 20. 14:29
 27/34 A kérdező kommentje:

24-es

Vadidegeneket letámadni nem pénzkérdés, hanem viselkedés függvénye.

2013. okt. 20. 14:31
 28/34 A kérdező kommentje:
Én ennél kicsit sarkosabban gondolkodom. 3 hónapig biztos nem könyörögnék egy találkozóért. Ha nem érdeklem akkor sajnálom, felnőtt ember, tudja eldönteni mit akar.
2013. okt. 20. 14:33
 29/34 anonim ***** válasza:

# 28: Na itt lesz a gond.

A felnőtt ember is ugyanis az alapján dönt, hogy mit KAP a másiktól. Nem azt mondom, hogy végeláthatatlanul nyomulni kell, de az, hogy "hát én egyszer hívtam, nem ért rá, akkor nem töröm magam tovább", az már megint a másik véglet - és annyi, de annyi ilyen van!

Én is annak adok esélyt, akin érzem, hogy képes tenni azért, hogy együtt legyünk, és nem adja fel az első kudarcnál. Ha egyből feladja, az számomra azt jelenti, hogy nem is ÉN kellek neki, hanem mindegy, csak legyen már valakije...

2013. okt. 20. 16:08
 30/34 A kérdező kommentje:

Ne haragudj de nem tini vagyok aki nekiáll könyörögni hónapokat egy kávéért. Azt csak tudja hogy érdeklem-e félr órára vagy sem. Aztán hogy mi lesz az kiderül, lehet hogy én nem akarok majd többet.

Nem akarásnak...

2013. okt. 20. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!