Egy férfi meddig udvarol egy nőnek?
Figyelt kérdés
Mennyi az-az idő, ameddig "küzd" egy nőért?2013. okt. 18. 23:04
2/11 anonim válasza:
Ameddig lát esélyt arra, hogy sikerülhet vagy amíg rá nem un arra, hogy a nő csak kéreti magát.
3/11 anonim válasza:
én csak akkor küzdök érte ha a nő értékeli is és viszont küzd értem. máskülönben ki sem mozdulok az UDVAROMból sem.
4/11 anonim válasza:
Attól függ.
Össz időben max fél nap, ami több napra eloszlik. Ha látja hogy halad, akkor max folytatja. Ha nem, akkor udvarol másnak.
6/11 anonim válasza:
Amíg rá nem jön, hogy a lánynak barátja van...
7/11 anonim válasza:
Utolsó, 6. válaszoló vagyok: Még anyit hozzátennék, hogy emellett az is fontos, hogy a csajon látsszon h érdekli a srác. Pl: keresse őt, írjon rá, vagy valami, mert nem mindenki nyomul olyan erőteljesen, ha nem kap ilyen jellegű visszaigazolást.
8/11 anonim válasza:
Meg vannak azok is,akik akkor is udvarolnak,ha világosan meg lett mondva,hogy semmi értelme.
9/11 anonim válasza:
Változó, aki nagyon szerelmes, az akár évekig is.
10/11 viktor123456 válasza:
Amíg össze nem jönnek. Utána vége. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!