Hogy ismerkedjen manapság egy 36 éves férfi? Nem igazán van kereslet erre a korosztályra.
Akkor, hogy kepzeled az ismerkedest, ha ez nem fer bele, eladni nem tudod magad?
Bantas nelkul kerdezem!
En pl ha elmegyek pokerezni Parommal (kulon asztalhoz ulunk) es siman bemutatkozas nelkul hozzam szolnak... Tegnap este is voltunk, jo lapom volt hivtam a srac megszolalt, hogy a szep holgynek eldobom! Megmosolyogtatott! Aranyos volt! Felalltam setalni egy kicsit, ra par percre jott utanam es mondta, hogyha mar a penzet elnyertem, akkor annyival meg tartozom, hogy egy udito mellett megismerhessen! Iszonyat fain volt, anno barmikor megtudott volna fuzni... Mondtam, hogy inkabb en hivom meg, ha mar ilyen kedves volt, amit tudhat rolam az az hogy 25 vagyok, 5 eve kapcsolatban es egy 3 eves kisfiu anyukaja vagyok... :)
Innentol felfogta es nem probalkozott!
Én hasonló korú nő vagyok, és az a tapasztalatom, hogy az ilyen "megkésett fejlődésű" férfiak valóban csak fiatalabbakkal tudnak ismerkedni. Mert az én korosztályom már "elvár" bizonyos párkapcsolati tapasztalatot, tehát nekem pl. jobban bejön egy elvált pasi, aki már tudja, mivel jár a tartós együttélés, aki már úgy nagyjából tudja a mindennapi konfliktusokat kezelni. Nem szerencsés, ha egy párkapcsolatban különböző szinten vannak a felek érettségben, tapasztalatokban.
(Mondjuk ismerek olyan negyvenest is, aki még egy hosszú házasság után is kb. tizenévesként gondolkodik a párkapcsolatokról, úgyhogy nem lehet általánosítani).
Az elmúlt pár évben nekem volt több (nem túl hosszú) kapcsolatom nem egy 35-40 évessel, akik még nem köteleződtek el tartósan - egyébként nagyon fiatalosak voltak mind, 30-nál többnek egyiket se tippelte volna senki külsőre, kisugárzásra, stílusra - de mindről kiderült, hogy nem véletlenül van egyedül... ennyi idősen már, tapasztalatok hiányában nehezen tud bepótolni valaki 10-15 évet, nekem pedig már nincs türelmem kivárni, hogy "megérjenek" a párkapcsolatra (ami alkalmazkodást, toleranciát, együttműködési képességet igényel). Érdekes tendencia, hogy ezek a férfiak előttem mind náluk jóval fiatalabb nőkkel voltak kapcsolatban, huszonéves nőktől kaptak esélyt, de 1-2 év után a huszonéves nők is belefáradtak.
Szóval nem könnyű helyzet, mert vannak általános (kimondott, vagy nem kimondott) elvárások, hogy egy ilyen korú férfinak milyen tulajdonságokkal, tapasztalatokkal kellene rendelkezni, és ezeket nehéz bepótolni.
Van igazság abban, amit írsz, kérdező, hogy "ez a vonat már elment", de azért persze nem ennyire reménytelen a helyzet. Én a helyedben biztos 10-15 évvel fiatalabbakkal próbálkoznék, de részedről is sok tudatosságot és alkalmazkodást igényel, ha működőképes párkapcsolatot szeretnél kialakítani.
Mert a korosztályodra van "kereslet", de inkább azokra, akik már rendelkeznek jelentős párkapcsolati tapasztalattal. Ők pillanatok alatt "kelnek el".
15-ös
Érzem én hogy elment a vonat. A fiatalabbakkal a gond az hogy nem passzol az életvitelünk.
Értem én... Akkor pedig érdemes lenne célirányosan olyan korodbeliekkel ismerkedni, akik hozzád hasonlóan "megkésettek". Mert azért vannak! :)
Csak tudatosan, célirányosan kell keresgélni, erre pedig a legjobb lehetőség a net. Tényleg. Pl. csetes oldalak, ahol kb. 10 mondatból le lehet szűrni, hogy passzoltok-e, vagy sem, azonosak-e az elképzeléseitek, vagy sem.
A neten sok a szélhámos, vagy eltűnnek hirtelen a semmiben.
Szerintem, akinek sikerül, akik persze sokan vannak, azoknak szerencséjük is van. Ezt nem lehet célirányosan erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!