Valami jó beszólás arra az esetre, ha csajozásnál csúnyán elutasítja a közeledést a sok hülye pitsa?
Annyit árulnak el rólam, hogy nagyon sok kellemetlen tapasztalatom volt már. Azt vettem észre, hogy sokkal többet nyom a latban az, hogy melyik férfi mit tud felmutatni anyagi/hatalmi téren; mint maga a stílusa, viselkedése.
Egy harminc éves film jut az eszembe, A sebhelyesarcú. Van benne egy jelenet, amikor Al Pacino beszél a haverjának a nőkről.
"Először legyen pénzed! Ha van pénzed, lesz hatalmad. Ha van hatalmad, megkapod a nőt."
http://www.youtube.com/watch?v=8ORQJtxicrA
Egy ilyen státusban lévő fickót nem utasítanak el durván a nők. Még ha nem is mond neki mindegyik igent, bunkók nem szoktak lenni vele, mert tisztelik is belül azért, amit elért.
Nekem sokkal durvább rossz tapasztalataim vannak a férfiakkal, mint a visszautasítások, amik miatt ti nyígtok, mégis képes voltam továbbra is keresni a tisztességes férfiakat, és mosolyogni rájuk őszintén. Ha azzal lettem volna elfoglalva, hogy a neten írogassam a rossz tapasztalataimat, meg folyamatosan levonogassak kb. az egész férfi nemre vonatkozó messzemenő következtetéseket, akkor egész biztosan nem lenne most párkapcsolatom.
Egyébként szerintem az, hogy valaki bunkó, csak őt minősíti, nem pedig a másiknak a "státuszát". Tisztességes ember nem bunkóskodik az emberrel addig, ameddig nem adott rá olyan indokot, ami személyes.
"Nekem sokkal durvább rossz tapasztalataim vannak a férfiakkal, mint a visszautasítások,"
Mi történt veled? Megerőszakoltak talán?
Nem Brad Pitt vagy a "sztársága" a lényeg, hanem ő csak egy példa. Nem ismerem őt, de el tudom róla képzelni, hogy olyan környezetben is magabiztosan megállná a helyét, ahol az embereknek fogalmuk sincs, ki ő. Mivel tisztában van önmagával, az értékeivel, ezért sugárzik róla, hogy magas státuszú.
De Brad Pitt csak egy példa volt, mert őt mindenki ismeri itt, de ismerek más olyan embert is, akiről nem tudnám elképzelni, hogy durván elküldik (pedig nem különösebben jóképű, gazdag, stb.). Egyszerűen azért, mert van egy olyan kiállása, hogy a nő azonnal tudja, magával szúrna ki, ha egy ilyen férfit elküldene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!