Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak, fiúk, hogyan kezelite...

Férfiak, fiúk, hogyan kezelitek a magasságbeli kérdést?

Figyelt kérdés

Sajnos mindössze 170 centiméterrel vert meg az ég meg a szüleim génjei, így ezzel kell boldogulnom. Utcán sétálva gyakran már a szünidős diáklányok is egymagasak vagy akár magasabbak, mint én. Bár nyilvánosan nem, de otthon mégis elgondolkodom, hosszabb távon mennyi esélyem van így.

Mit mondtok arra, ha akár sértő, akár cikiző vagy bármilyen más jellegű megjegyzés érkezik magasságotokra?

Van-e valami frappáns beszólásotok erre? Avagy valami humoros viszontválasz?

(Nem, nem kérek biztatást, hogy "így is elég magas vagy", meg "keress kicsi lányokat", most nem ezen van a hangsúly.)

2013. jún. 23. 01:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

nagyon durva beszólás esetén, hasonló alpári válasz:

Anyád nem panaszkodott a "méretemre"

2013. jún. 23. 01:27
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

"A jóból kevés is elég".

Amúgy engem sosem érdekelt,bár én magas vagyok,de ha magasabb lenne egy lány,az se zavarna.

2013. jún. 23. 01:29
 3/13 anonim ***** válasza:
35%

hát én 190 felett járok már szóval nagy gondjaim nincsenek..

viszont aki ilyennel cikiz annak szerintem nem is érdemes válaszolni

2013. jún. 23. 01:29
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Én kb. 165-167centi vagyok és fura mód ne a magasságom az első, ami miatt kicsúfolnak, hanem az arcom...
2013. jún. 23. 01:30
 5/13 anonim válasza:
61%
Mond h fûrészelt óriás vagyok. :D
2013. jún. 23. 01:43
 6/13 anonim ***** válasza:

Én pedig magas vagyok, 172 cm 14 évesen, még bőven fogok nőni, elvileg 176-8cm-ig, ez sem túl jó, mert nem vagy egyedül, gondold el hogy a sulibálon 185cm magas voltam és minden fiúnál magasabb.

Én pont azt tapasztalom, hogy a kicsi lányok vannak előnyben, hiszen a fiúk is alacsonyak és a lányok is általában.

Próbáld meg elfogadni, nézd meg mennyi alacsony, pici lányka van, fogsz találni valakit, egy idő után eltudod majd fogadni, én is elfogadtam és már egyenesen szeretem, hogy magas vagyok.

Egyébként igen, ez a lenti méretekkel való "viccelődés" hatásos ez tuti.:)))

2013. jún. 23. 02:00
 7/13 anonim ***** válasza:
41%
170 centi bőven jó, a magyar nők átlagmagassága 165 centi. Aki beszól, küldd el a p*csába;)
2013. jún. 23. 02:17
 8/13 anonim ***** válasza:

"(Nem, nem kérek biztatást, hogy "így is elég magas vagy", meg "keress kicsi lányokat", most nem ezen van a hangsúly.)"

Csak szerintem pasi?

2013. jún. 23. 02:21
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
És én még elégedetlenkedem a 187 centimmel XD
2013. jún. 23. 02:23
 10/13 A kérdező kommentje:

# 8/9

Igen, én is férfi vagyok, miért? Mondtam bárhol az ellenkezőjét? :)

2013. jún. 23. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!