Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ti hogy kezelitek a nagyobb vitákat?
Ti mit csináltak, ha nagyon összevesztek? Elmentek otthonról, addig kiabáltok, míg nektek nem lesz igazatok vagy higgadtan csitítgattok?
Én mondjuk nem nagyon tudok mit kezdeni a vitáknál, mert nálunk a vitákat a párom irányítja, majd miután elmondta amit akar elmegy és csak órákkal később jön vissza, de akkor már higgadtan.
Nálatok ez hogy megy?
sajnos barátom mindig ordibál és azt mondja,h kussoljak, ő a főnök, ő az idősebb,én egy taknyos vagyok. meg mindig az van,h elvileg én kezdem,pedig nem :D
elég rossz,h nem tudom kitölteni a mérgem és kussba kell lennem, szóval kiugrok a kertbe egy cigire vagy kibőgöm magam a fürdőszobába..vagy elkezdek takarítani értelmetlenül :) és ez az enyhébb,normáis dolgok, mivel borderline szindrómás vagyok
néha van olyan,h elmegy barátom is egy körre,de nagyon ritka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!