Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Ti hogy kezelitek a távollétet?
Figyelt kérdés
Barátommal nagyon távol lakunk egymástól, dolgozunk mindketten, úgyhogy nyáron kb 3x fogunk találkozni. most két hete nem találkoztunk, és valamiért ha pl nézek közös képeket, akkor összeszorul a gyomrom. nem tudom mi ez, de nagyon rossz érzés. hiányzik, de valahogy nehezemre esik vele kedvesnek lennem, mindenen bedurcizok, néha úgy beszélek vele mintha szinte idegenek lennénk. leginkább chatelés közben van ez, ha mikrofonon beszélünk akkor már más...de napközben is nagyon sokat gondolok rá és nagyon rossz érzés fog el. a hiány mellett valami más, nem tudom megmagyarázni. Nagyon szeretem, ő is engem, de ez a távollét megvisel, és nem értem magamat, hogy miért érzem ezt, miért nem szeretek, nem akarok rá gondolni, ha távol van. Gondolkodtam rajta sokat, és arra jutottam, hogy talán annyira hiányzik, hogy próbálom elfojtani magamban azt, hogy ennyire szeretem, és ezért vagyok vele sokszor közömbös. de ez akkor sem jó így, és nem tudom mit tehetnék ellene.2013. jún. 16. 12:21
1/2 anonim válasza:
Hát ha elég idősek vagytok és régóta tart ez a kapcsolat keresett vhol egy közös lakást ami nincs messze neki se és neked se a munkától :) ilyen nekem is volt egy ideig h bunkó voltam a pasimmal mert hiányzott és nagyon szerettem (most is hiányzik és szeretem mert a jelenlegi párom ) én ezt tudom neked tanácsolni :)
2/2 A kérdező kommentje:
sajnos ez nem megoldható:( főiskolások vagyunk mindketten, szóval szeptembertől tudunk majd találkozni rendesen. csak ez a 3 hónap húzós. egyébként 1 éve vagyunk együtt.
2013. jún. 16. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!