Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valami jó beszólás arra az...

Valami jó beszólás arra az esetre, ha csajozásnál csúnyán elutasítja a közeledést a sok hülye pitsa?

Figyelt kérdés
Pl a szokásos nem vagy az esetem, vanbarátom, a barátom nem örülne neki, elküld csúnya hangnemben stb? Vagy ha vmi festékes 20 éves pitsa azzal jön hogy nem vagyunk egy kategória, nézz a tükörbe, nincs a pasiknak önkritikájuk, jól áll neked a távolság, meg az ilyen biztonsági őrökkel körülvett női szemtelenkedésre?
2013. okt. 17. 19:25
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:
10 év múlva meg te fogsz könyörögni a csávókkal a ráncokkal a fejeden, hogy álljanak szóba veled. :)
2013. okt. 18. 03:49
 42/56 anonim ***** válasza:

Vágsz egy mosollyal kevert fintort és némi undorral legyintesz felé egyet, ahogy lefordulsz tőle. Vagy úgy nézel rá, mint az ötéves kishúgodra, ha beszól valami butaságot, amit nyilván nem veszel tőle komolyan.

De ha nem sz.arul közeledsz, akkor nem nagyon fogsz ilyen reakciókat kapni nőktől. Gondolj arra, hogy vajon Brad Pitt-re vagy egy másik magas státuszú férfira is így reagálnának? Ha már ilyen reakciókat kapsz, akkor valamit elrontottál vagy nem vettél észre és erre kaptad a negatív visszajelzést.

2013. okt. 18. 08:14
 43/56 anonim ***** válasza:
Ha már vagy olyan elkeseredett, hogy a 'csúnya vagy'-érvet is beveted, biztosan kezded megérteni, hogy a másik fél is mond valamit. De legalább az ne legyen benne, hogy 'nem kellesz, csak amíg tinilány vagy', ez öngól. Egyrészt bebizonyítod, hogy legalább olyan felszínes vagy, mint a cicababák, akiket szidsz, másrészt főnyeremény lehet egy olyan pasi, aki ilyen véleménnyel van az emberről.
2013. okt. 18. 16:31
 44/56 anonim ***** válasza:

"De ha nem sz.arul közeledsz, akkor nem nagyon fogsz ilyen reakciókat kapni nőktől. Gondolj arra, hogy vajon Brad Pitt-re vagy egy másik magas státuszú férfira is így reagálnának? Ha már ilyen reakciókat kapsz, akkor valamit elrontottál vagy nem vettél észre és erre kaptad a negatív visszajelzést."

Saját magadnak mondtál ellent. azt írod, valamit rosszul csinál, miközben felhozod példaként Brad Pitt-et és más szuperhímeket.

Ha egy ilyen fickó találkozik egy nővel, mondhat akármit, akkor is Istenként fog rá nézni. Míg ha földi halandó valaki, akkor lehet akármilyen szellemes, le fogják ...ni.

Ha valamit rosszul csinál, az az, hogy nincs ilyen helyzetben, mint az említettek. De ez sok embernek nem adatik meg.

2013. okt. 18. 16:58
 45/56 anonim ***** válasza:
Egy sztár sem lehet mindenki esete. Nekem például sohasem tetszett különösebben Brad Pitt.
2013. okt. 18. 17:03
 46/56 anonim ***** válasza:

Hát igen. :)

Arra akartam rávilágítani ezzel, hogy sokkal döntőbbnek érzem a "ki vagy" hatását, mint a "mit csinálsz" sokkal fontosabb.

Nem egyszer volt már, hogy kíváncsiságból belehallgattam egy-egy beszélgetésbe. Semmi extra, sőt, inkább szegényes szókincs, favicc poénok, stb...

Kiscsaj mégis odavan a fickóért, hiába két értelmes mondata nincs, mert ő a menő csávó.

2013. okt. 18. 17:09
 47/56 anonim ***** válasza:
100%
ha ennyit mond hogy: nem vagy az esetem, vanbarátom, a barátom nem örülne neki ez nem elküldés a pi-csába hanem nem bunkón elmondta, hogy nem jössz be neki.. és ha ezeket mondja igazán nincs szűkség semmi beszólásra..
2013. okt. 18. 17:18
 48/56 anonim ***** válasza:
Abban mondjuk én sem hiszek, hogy trükkökkel átidomíthatod a másik ízlését. Vagy tetszel, vagy nem.
2013. okt. 18. 17:19
 49/56 anonim ***** válasza:

"10 év múlva meg te fogsz könyörögni a csávókkal a ráncokkal a fejeden, hogy álljanak szóba veled. :)"

1. 10 év múlva egy éretebb, de még mindig simán fiatalnak mondható nő leszek.

2. Csak a te überprimitív felfogásodban veszít a nő az értékéből attól, hogy idősebb lesz. Főleg, ha még ápolt is, és törődik magával.

3. Még mindig van párkapcsolatom, ami olyan érzelmekre, és összehangra alapul, hogy jó eséllyel bőven meglesz 10 év múlva is.

4. Inkább maradnék egyedül örökre, minthogy bárkinek is könyörögjek, főleg a hozzád hasonlóknak. :)

"Ha egy ilyen fickó találkozik egy nővel, mondhat akármit, akkor is Istenként fog rá nézni. Míg ha földi halandó valaki, akkor lehet akármilyen szellemes, le fogják ...ni."

Ezzel meg remélem, hogy csak magadat próbálod nyugtatni, hogy miért is vagy gyökér.

2013. okt. 18. 17:55
 50/56 anonim ***** válasza:
Te meg milyen alapon gyökerezel le engem?! ismersz talán?
2013. okt. 18. 18:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!