Valami jó beszólás arra az esetre, ha csajozásnál csúnyán elutasítja a közeledést a sok hülye pitsa?
Egy szórakozóhelyen láttam.
Két cicababa egész este kérette magát, flörtölt egy csapat fiúval. Az egyik fiú egy cetlire ráírta a tel.számát és odatette a csaj elé. Erre a csaj látványosan széttépte a papírt és a srác elé szórta.
A fiú megfordult, odahívta a pincért, majd kis idő múlva a pincér kivitt a csajoknak egy-egy jéggel teli poharat,benne hideg vizzel és közölte velük fenhangon, hogy az italt a pasik állják. A csajok megörültek és mikor rákérdeztek mi az, a pincér annyit mondott: Hideg víz, hogy lehűtsétek magatokat.
Az egész diszkó a nőkön röhögött.
Nekem van barátom. Ha közeledne valaki hozzám, udvariasan megmondanám, hogy foglalt vagyok. Ha erre valami ocsmányságot odaszólna, jó eséllyel aláznám olyan szinten sz.arrá, hogy megszólalni nem tudna. Ugyanez vonatkozott -amíg szingli voltam - a "nem vagy az esetem" dologra. Nehogy már én érezzem magam rosszul, mert valaki nem az esetem...:D
A tanácsom: Ahogy már mondták páran előttem, viseld szépen a vereséget, és kullogj el onnan!
15-ös: az esetek 99%-ban bizony fel akar szedni, az az 1 pedig olyan ritka aki csak haverkodna (homokos, impotens etc.) hogy nem éri meg a fáradtságot, hogy kigobozza az ember hogy na, ez mást akar nem felszedni.
Sokszor pedig nem értenek a szép szóból. Hiába mondom hogy van barátom, sokan azt mondják, őket nem zavarja/most nincs itt, rosszalkodjak/ ne kamuzzak.
Fel kellene fogni, hogy talán sok lány - lehet nem mindegyik de van jópár - azért jár azzal az illetővel, mert Szerelmes belé. Amibe nem tartozik bele "kis rosszalkodás" és mellesleg aki szerelmes, azt hidegen hagyja a többi kan. olyan egyértelműnek veszik mikor rákérdeznek mi a neve és azt mondom, köze nincs hozzá, hogy akkor tovább próbálkozhat, mivel "kamuzok".
Volt hogy mérgemben megmutattam képen a 190 centis 90 kilós emberemet, akkor az 50 kilós díszhím nyakát behúzva elcammogott.
Sajnos az a véleményem, akit megaláznak, az nagyon is tehet róla. Aki korrekt és felfogja/békén hagy ha nem az esetem/van barátom - azzal nem is kell bunkóznom. ilyen egyszerű.
A van barátom nem értem miért zavar.Jó lehet valaki tényleg kifogásként csak úgy mondja,de nem tudhatod sosem.
Egyébként ne szólj vissza semmit,minek? jobb lesz neked hogy egymásnak szólogattok be?
"vanbarátom"
Engem nem a barátod érdekel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!