Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valami jó beszólás arra az...

Valami jó beszólás arra az esetre, ha csajozásnál csúnyán elutasítja a közeledést a sok hülye pitsa?

Figyelt kérdés
Pl a szokásos nem vagy az esetem, vanbarátom, a barátom nem örülne neki, elküld csúnya hangnemben stb? Vagy ha vmi festékes 20 éves pitsa azzal jön hogy nem vagyunk egy kategória, nézz a tükörbe, nincs a pasiknak önkritikájuk, jól áll neked a távolság, meg az ilyen biztonsági őrökkel körülvett női szemtelenkedésre?
2013. okt. 17. 19:25
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:

Az esküvő az nem csak papír, hanem eskü meg ismerősök előtti elkötelezettség, anyagi és idő befektetés a kapcsolatba. Ettől lesz komoly a kapcsolat, és nem csak egy sima dugópartner.

A második részével sem értek egyet, a nőknek sokszor nem is kell dolgozniuk, mert eltartják őket, ezért lényegében egyetlen fontos feladatuk, hogy szépek legyenek és így jó partnert találjanak. Ha nem szépek úgy róluk azonnal látható náluk hogy kell-e vagy nem. Egy férfinek viszont a kenyérkeresés komolyabb feladata, a súlyából, a magasságából vagy abból hogy szépen zselézte a haját nem lehet megmondani, hogy milyen autója, lakása van, milyen baráti köre, családja van, hol lakik, mi az iskolai végzettsége, stb

2013. okt. 17. 23:51
 32/56 A kérdező kommentje:
Ezért már alapból butaság ha egy férfit a kinézetéből próbáltok meg kitalálni. Lényegében ilyenkor az agyatlan cicababa azt nézi, hogy hasonlít-e arra a szépfiúra, akit a tévében, meg a buta magazinokban látott.
2013. okt. 17. 23:56
 33/56 anonim ***** válasza:

1. Attól lehetnek jelen komoly érzelmek, hogy még fiatal az adott pár, és idő kell, hogy összeköltözzenek és közös kasszán legyenek.

2. Nem attól lesz komoly egy kapcsolat, hogy az ismerősök előtt kimondjuk, másoknak a mi érzelmeinkhez semmi köze. Az esküvő csak egy szép formaság, egy ünnepség.

3. Nekem sokkal fontosabb céljaim vannak azon kívül, hogy szép legyek. Nem tartatom el magam senkivel.

4. Nem érdekel, hogy kinek milyen autója, kocsija, baráti köre, lakása, kutyaf.asza van. Sem a tiéd, sem másé. Még a barátomat sem ezek alapján választottam. Hanem az alapján, hogy mit érzek iránta.

5. Attól, hogy te úgy gondolkozol mint egy utolsó szociopata genny, én még ugyanúgy magasról lef.osom azt, ha te nehezményezed, hogy nem érdekelsz sem engem, sem más nőket, és nem vagyok köteles úgy látni a világot, ahogy te. Úgy gondolok a barátommal való kapcsolatomra, ahogy akarok, az érzéseink döntik el a dolog komolyságát, valamint oda megyek, ahová akarok, és szívem joga bárkit elutasítani.

2013. okt. 18. 00:13
 34/56 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy a vadidegen lány a pasi külsejével van elfoglalva. Lehet, hogy egyszerűen nem akar ismerkedni, vagy jó emberismerő, és észrevette, hogy aki bepróbálkozik, közveszélyes vagy a viselkedése ellenszenves. Például a hozzáállása egy udvarias visszautasításhoz. De ha nem is látja, jobb félni, mint megijedni. Gyakran több vesztenivalója van a nőnek, ha megadja azt az esélyt, mint amiről lemaradhatna azzal, hogy nem adja meg.
2013. okt. 18. 00:39
 35/56 A kérdező kommentje:

1. Van igen sok ilyen buta liba, akik szerelemből házasodnak, aztán 1-2 év múlva elmúlt a szerelem és már válnak is. Úgy látom te is ezek közé tartozol.

2. Az esküvő lényege nem a papír és nem az ünnepély, hanem az, hogy megesküsztök. De igen attól lesz komoly a kapcsolat, úgy látom a komoly szó jelentésével sem vagy tisztában. A komoly azt jelenti, hogy jelentőségénél, súlyánál, értékénél fogva nagyobb figyelmet, több törődést érdemel. Egy esküvő nagyobb súlyú esemény, több figyelmet, törődést igényel, mint az hogy egy kitudjahányadik dugópartnerrel lazán találkozgatsz.

3. Ez a magánügyed, hogy téged eltartanak-e majd vagy sem, attól még általában nagy az egyetértés mindkét nem között, hogy a férfinak kell többet keresnie és legkomolyabb feladata a kenyérkeresés, és nem az hogy minél jobban igyekezzen hasonlítani egy tévében szereplő, cicababák által szopkodott kamufigurára.

4. Hát akkor az életszínvonalad, az életed sem érdekel, csak az érzelmeid rángatnak, mint a buta tömeg. Arról mesélhetnél mi kell ahhoz, hogy te szerelmes légy, gondolom egy ostoba prosztó, mert a hasonlók vonzzák egymást.

5. Ha nem érdekelne akkor nem is válaszoltál volna, ergo hazudós is vagy. Gratulálok!

2013. okt. 18. 00:58
 36/56 anonim ***** válasza:
Nem vagyok valami tapasztalt, de nehezen hiszem, hogy ne lenne középút házastárs és dugópajti között. Például egy átlagos párkapcsolat, amiben van szerelem és hűség. Vagy akár az együttélés.
2013. okt. 18. 01:03
 37/56 anonim ***** válasza:
Kegyetlen a nő, mert nemet mond, nők nem is dolgozhatnak, most meg mintha az érdekházasság lenne követendő példa... Időutazásba kezdtünk volna?
2013. okt. 18. 01:06
 38/56 anonim ***** válasza:
88%

Végigolvastam es csak egy dolog ugrott be:

"Nem csoda,hogy nincs senkije sem".

2013. okt. 18. 01:18
 39/56 anonim ***** válasza:
A férfit mi vonzza a vadidegen lányban? A vagyona, a baráti köre vagy a végzettsége? Vagy itt van a kettősmérce, hogy a férfi érezhet fizikai vonzalmat, a nő viszont válasszon párt érdekből, hiúságból vagy jótékonyságból.
2013. okt. 18. 01:31
 40/56 anonim ***** válasza:

"Van igen sok ilyen buta liba, akik szerelemből házasodnak, aztán 1-2 év múlva elmúlt a szerelem és már válnak is. Úgy látom te is ezek közé tartozol."

Szerintem meg te azok közé tartozol, akik nem tudják, hogy mi a szerelem.

"A komoly azt jelenti, hogy jelentőségénél, súlyánál, értékénél fogva nagyobb figyelmet, több törődést érdemel. Egy esküvő nagyobb súlyú esemény, több figyelmet, törődést igényel, mint az hogy egy kitudjahányadik dugópartnerrel lazán találkozgatsz."

Bocs, nekem nincs "dugópartnerem", és nem feltétlenül kell rögtön esküvő, hogy figyelmet szenteljek a kapcsolatomnak. A rokonok, ismerősök véleménye pedig nem érdekel, sőt, örülök, ha kimaradnak az egészből, mert egy kapcsolat 2 emberről szól.

"attól még általában nagy az egyetértés mindkét nem között, hogy a férfinak kell többet keresnie és legkomolyabb feladata a kenyérkeresés, és nem az hogy minél jobban igyekezzen hasonlítani egy tévében szereplő, cicababák által szopkodott kamufigurára."

Ez csak egy sarkított f.os. Nemcsak ez a két dolog létezik. Igen, dolgozzon, legyen életcélja, és ne akarjon hasonlítani senkire, de emellett van számtalan más dolog, ami számít.

" Hát akkor az életszínvonalad, az életed sem érdekel, csak az érzelmeid rángatnak, mint a buta tömeg. "

Érdekel az életszínvonalam, de azt tudom magamnak is biztosítani. Nem szorulok rá a másik embernek sem a lakására, sem a kocsijára. És egyébként is amondó vagyok, hogy közös kasszán legyek majd a párommal, és közösen építsük fel az életünket. De te túl felszínes és idióta vagy, hogy ezt felfogd.

" Arról mesélhetnél mi kell ahhoz, hogy te szerelmes légy, gondolom egy ostoba prosztó, mert a hasonlók vonzzák egymást."

Ha csak a mondat első fele lenne ott, akkor talán még ki is fejtettem volt. Szigorúan csak talán. :D

"Ha nem érdekelne akkor nem is válaszoltál volna, ergo hazudós is vagy. Gratulálok!"

Az érdekel, hogy ide írod a beteges ostobaságaidat, viszont ha a való életben magasról sz.arnék rá, hogy neked azzal van bajod, hogy elutasítalak azért, mert van barátom. Úgy elküldenélek a fenébe, ha elkezdenéd osztani a baromságaidat, hogy csak úgy nyekkennél. Az sem érdekelne, ha eret vágnál, vagy bömbölnél. :)

2013. okt. 18. 02:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!