Találhat magának valaha párt egy rendszeresen sportoló, reformkonyhahívő lány?
Figyelt kérdés
A pasik mennyire tolerálják, szeretik a "fitneszkonyhát"? Vagy ha a csaj naponta kb 1 órát sportol?2013. okt. 17. 04:39
11/15 A kérdező kommentje:
Lehet hogy félreérthetően fogalmaztam. Nincsenek vitáink, még nem is vitatkoztunk. Elhagyni sem akarom, csak néha "önvádat" érzek . Arra lennék kiváncsi hogy bennem van-e a hiba?
2013. okt. 18. 06:46
12/15 A kérdező kommentje:
Ő viszont a diétámban támogat:D
2013. okt. 18. 06:48
13/15 anonim válasza:
Miért lenne benned a hiba? Az edzés csak 2 órát igényel egy napból a többi időt rá tudod fordítani a barátodra :) és amúgy ia gondolom ismerkedő fázisban biztos mesélted , tudhatta jól milyen életvitelt folytatsz, tehát tudhatta mit vállal, ergó nem lehet egy szava sem ha heti 7-szer edzel véleményem szerint :) én is heti 7nap eszek még se zavart még senkit mert utána volt még időm....de igazság szerint jobb ha hasonló életvitelű párt találsz szerintem mert egy átlag ember sose tudja megérteni miért ilyen fontos :)
14/15 anonim válasza:
Ha olyant sportolsz, ami nekem is tetszik, veled tartanék. Én is mackós vagyok, de egy pofáraesés ráébresztett, hogy fogyni kell. Azóta, két hónap alatt fogytam 10 kilót, minden sport nélkül úgy, hogy odafigyeltem a kajákra. :D
15/15 Molnár M. Péter válasza:
Találhat-e? Ne viccelj! Én pont ilyen csajra vágyom, akivel közösen próbálunk ki mindent a konyhában. Tudom, hogy nehéz elhinni, de igaz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!