Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy sportoló srácnak...

Ha egy sportoló srácnak nemigen van ideje barátnőre, akkor jobban örülne egy távkapcsolatnak?

Figyelt kérdés
23 éves,versenyszerűen sportol,rengeteget edz,és emellett végzős egyetemista. Nem igen lenne ideje barátnőre,neki az első a sport... (Ezeket nem ő mondta hanem egy haverja:D) Mi távol lakunk egymástól (vonattal 1 órás út),mégis meg szeretne ismerni. Nyilván sokat nyom rajtam az is,h ugyanazt a sportot űzöm,amit ő.:) Nekem nagyon bejön a srác,bár még annyira nem ismerem,de az eddigiek alapján el tudnék képzelni vele egy komoly kapcsolatot. A kérdés,hogy negatív v pozitív tényező,h távol lakunk egymástól? Mert így ugye alap,h csak heti 1,max 2szer találkoznánk. De ha ott laknék,ahol ő,akkor sem hiszem,h gyakrabban találkoznánk az időhiánya miatt.
2013. okt. 1. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha mindketten elfoglaltak vagytok, akkor közelebb élő pasival sem tudnál többször találkozni. Ha neked így megfelel, akkor próbáld meg. :)
2013. okt. 1. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet de annak meg mi értelme?

Mi abban a komoly ha néha beszélgettek+heti egy tali?

2013. okt. 1. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Vonattal 1 órás út az mióta számít "távol"-nak?

A kérdésedet pedig szerintem neki tedd fel, ő biztos jobban ismeri saját magát, mint mi válaszolók őt :D

2013. okt. 2. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!