Ha egy sportoló srácnak nemigen van ideje barátnőre, akkor jobban örülne egy távkapcsolatnak?
Figyelt kérdés
23 éves,versenyszerűen sportol,rengeteget edz,és emellett végzős egyetemista. Nem igen lenne ideje barátnőre,neki az első a sport... (Ezeket nem ő mondta hanem egy haverja:D) Mi távol lakunk egymástól (vonattal 1 órás út),mégis meg szeretne ismerni. Nyilván sokat nyom rajtam az is,h ugyanazt a sportot űzöm,amit ő.:) Nekem nagyon bejön a srác,bár még annyira nem ismerem,de az eddigiek alapján el tudnék képzelni vele egy komoly kapcsolatot. A kérdés,hogy negatív v pozitív tényező,h távol lakunk egymástól? Mert így ugye alap,h csak heti 1,max 2szer találkoznánk. De ha ott laknék,ahol ő,akkor sem hiszem,h gyakrabban találkoznánk az időhiánya miatt.2013. okt. 1. 21:58
1/3 anonim válasza:
Ha mindketten elfoglaltak vagytok, akkor közelebb élő pasival sem tudnál többször találkozni. Ha neked így megfelel, akkor próbáld meg. :)
2/3 anonim válasza:
Lehet de annak meg mi értelme?
Mi abban a komoly ha néha beszélgettek+heti egy tali?
3/3 anonim válasza:
Vonattal 1 órás út az mióta számít "távol"-nak?
A kérdésedet pedig szerintem neki tedd fel, ő biztos jobban ismeri saját magát, mint mi válaszolók őt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!