Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amerikai távkapcsolatnak van értelme?
Heló!
"Meg kel próbálni". Mást nem lehet tenni, a "arc nélkül" feladjátok, akkor fel kell tenni a kérdést, hogy ami eddig volt, az mi is volt? El fog dőlni, mi lesz, csak ne azon legyetek, hogy úgyis vége, úgyse bírjuk, ideje mást keresni...
A távkapcsolat egy nehéz pont, de nem legyőzetetlen és közel sem kel lhogy akkora legyen, mint ahogy elsőre tűnik. Tapasztalatból mondom, a miénk azzal kezdődött, és megint az lesz 1-2 évre legalább. Mégis annyi történt, hogy kcsiit messzebb leszünk egymástól és kicsit kevesebbet látjuk egymást, de utána - meg persze közben is - meg úgyis együtt leszünk végleg.
Arról nem is szólva, hogy a technika mennyire megkönnyíti a helyzetet.
Szóval hajrá és kitartást!
eloszor is, ha meg nem is biztos hogy megy, akkor raersz ezen akkor agyalni, amikor mar biztos hogy utazik
ha bizonytalan, hogy mennyi idore, akkor szerintem jobb inkabb bucsut intetni, persze tartani a kapcsolatot, de nem szabad orok huseget fogadni, mert nehez lesz megtartani
En ugy jottem ki, hogy leszek egy evet, dolgozgatok es hazamegyek (az angolom mar hibatlan vol) es ennek mar 9 eve es eszembe sincs hazamenni (csak latogatoba)
En az elso fel evben hitegettem mindenkit, hogy en megyek haza egy ev mulva, ok meg csak rohogtek... igazuk volt. Amikor beindult es kezdtem elvezni, hgoy van munka, van fizetes, vannak lehetosegek, utana mar eszemben sem volt hazamenni
Ha bejon a sracnak az itteni elet, akkor o sem fog akarni menni :(
Sok értelme van! Rengeteget fogtok a neten keresztűl szexelni!
Saját tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!