Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy távkapcsolatnak van értelme?
Ha igazán szeretitek egymást, van.
Aki érzett már ilyen, az tudja, hogy van a sima szerelemtől feljebb is fokozat, amikor már úgy érzed, mintha mindig ismerted volna, valamiért tudod, hogy ő az igazi számodra, és a kapcsolatotokban őszinte beszélgetések, érzések vannak, nem játszmázások. Na, egy ilyen miatt érdemes távkapcsolatba is belevágni, de ha ezek nincsenek meg, inkább keressen mást az ember a közelben. :D
Egyébként akkor működhet szerintem, ha van kitűzött cél, pl. nem csak szaporodnak az évek, hanem tudod, hogy pl. 1015 szeptemberétől egy városban fogtok suliba járni és minden nap találkoztok. :)
17/L
Persze,hogy van értelme...mi is távkapcsolatban élünk a barátommal és szerencsére hétvégenként tudok találkozni.
Ilyen kereteken belül szerintem nagyon sokáig is ki lehet bírni,testvérem ugyanezt csinálta 8 évig és tökéletes volt a kapcsolatuk, ma már együtt élnek természetesen :)
Ki!:) én 1 éve elek tavkapcsolatban, az iskola miatt... és szinte jobb a kapcsolatunk mint volt..
Barátnőm 2 evé van tavkapcsolatban.. ők a parjaval 4 hetente találkoznak én a parommal minden hétvégén.. szóval kibirhato!:))
Van is,és nincs értelme.Van,mert ha szereted a másikat és megbízol és nagyon erős vagy,akkor ki lehet bírni.Közben nem mentek egymás agyára,nem unjátok meg egymást.Izgalommal várjátok az újabb találkozás pillanatát,persze közben sokat kell beszélni bármiről,hogy kivel mi történt stb.Folyamatosan tartani a kapcsolatot.
Nincs,mert ha szükséged van rá bármikor,akár egy ölelésre stb.nincs ott veled.Korlátozott az idő intervallum,még együtt vagytok,akkor jól kell érezzétek magatokat.És mindig búcsúzni kell.Nincs annyi közös élmény.Sok az agyalás,hogy vajon mit csinálhat,rosszabb érzés,ha nem éred el telefonon,nem tudod mi van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!