Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy távkapcsolatna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy távkapcsolatnak van értelme?

Figyelt kérdés
Mindenkinek a saját véleményére vagyok kíváncsi, és örülnék, ha meg is indokolná azt...

2013. máj. 6. 10:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem nincs. FB-om nincs, a Skype meg untat, nem szeretek órákat pötyögni. Na meg ez a négyhetente egyszer találkozó ez nem igazán elég. Én a személyes kapcsolatban hiszek.

35 ffi

2013. máj. 6. 11:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom,hogy csak akkor van értelme, ha ez csupán egy ideiglenes állapot. Max fél évig tudnék szerintem távkapcsolatban élni,nekem fontos,hogy a közelemben legyen a másik.:)
2013. máj. 15. 00:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Működik a párommal interneten jöttünk össze 140 km re laktunk egymáshoz volt úgy hogy 1 hónapba csak 1szer találkoztunk 9 éve vagyunk együtt és 7 éve lakunk.egyjütt
2013. máj. 17. 21:51
 14/18 anonim ***** válasza:

kinek mit jelent a táv.

például egy Békéscsaba-Szombathely távolságba teljesen felesleges belekezdeni. az már tényleg az elfogadhatatlan kategóriába tartozik. egyrészt mert olyan szinten sokba kerül az útiköltség, hogy egyszerűen hosszútávon lehetetlen bírni.. annak meg ha havonta / 2 havonta találkoztok, mi értelme? :/ másrészt a jóember hétfőtől péntekig dolgozik, és mire megteszi azt a fél napnyi utat a párjához pénteken vagy szombaton, kicsit együtt tudnak lenni, és már mehet is vissza mert hétfőn suli/munka. Az a kibírhatatlan hiány ami a napok/hetek alatt elhatalmasodik, az valami kegyetlen érzés..

A kicsit talán már elfogadhatóbb táv, mondjuk Békéscsaba-Budapest. Személy szerint én ebben sem igazán lennék benne, maximum úgy, hogyha már tartana a kapcsolatom, de a párom elköltözik és rövid időn belül tudom, hogy én is felköltözhetek hozzá..

Az én kapcsolatomat (nem egy városban lakunk, hanem 70 kilométerre egymástól) például nem minősíteném távkapcsolatnak. az az egy óra vonatozás nem táv. ha bíztok egymásba akkor akadálytalanul bele lehet vágni egy ilyenbe..

Összegezve: SZERINTEM 100-150 km távolságig megéri belevágni, de ennél nagyobb távba nem !

De lényegében szerintem az ilyen dolgokra akkor jön majd csak rá az ember, ha már a saját bőrén megtapasztalta. 15-17 évesen én is belevágtam volna egy 500 km távolságú kapcsolatnak is, de most 21 évesen esélyt sem adnék a dolognak.. megjegyzem, nem békéscsabai vagyok, csak próbáltam az ország egyik végéből a másikba szemléltetni a dolgokat :)

21/L

2013. máj. 18. 02:13
 15/18 A kérdező kommentje:

Kedves előző, 21 éves lány: Te valami telepata vagy? XDD

Csak mert HAJSZÁL HÍJÁN egy Békéscsaba-Szombathely dologról van szó. (10 km-es hajszál)...

Nagyon értesz a dologhoz úgy látom :D

És mit tapasztaltál a saját bőrödön, hogy ezt mondod? Hogy most már esélyt se adnál ennek a dolognak?

2013. máj. 18. 09:20
 16/18 anonim ***** válasza:

igen, volt már távkapcsolatom, Békéscsaba-Szombathely arányban.. alig tudtunk találkozni, ha találkoztunk is, akkor is már szinte jönnöm is kellett haza a suli miatt.. pluszba egyfolytában hiányzott, de én bíztam benne hogy most csak fura kettőnk közt minden, de majd idővel rendeződik. hát hatalmasat tévedtem. a sok huzavona következtében fél év után közölte velem hogy találkozott az exével, és visszaszerezte magának.. pedig szeretett engem és én is őt, de így utólag nem ért annyit a dolog, annyira nem volt mindent elsöprő.. plusz rengeteg pénzünk ment rá a dologra :/ akkor megfogadtam hogy ilyen nagy távkapcsolatot soha többé.

de ez mindenki számára szubjektív, barátnőmet és a pasiját is egy ország választja el, másfél éve együtt vannak, már tervezik a jövőjüket meg minden.. ők is havonta találkoznak, de nemtudom.. én ezt egészen biztosan nem bírnám elviselni :/ nem azért mert nem bízok meg benne, hanem mert egy kapcsolat lényege, hogy nagyon nagyon sokat legyetek együtt.. ha ez nincs meg, szerintem az nem is igazi kapcsolat, csak (ez most hülyén fog hangzani) "érzelmekkel történő havi összejárás". de semmiképp sem kapcsolat..

ha van rá mód, keress egy (neked) Tiszán innen lévő városból fijút :/ de ha békéscsabai vagy, akkor ne egy Miskolcit, vagy egy hasonló messzi galaxis-t.. :D Szeged, vagy Szolnok pl nincs hozzád messze, még annyi beleférne szerintem, ott rengeteg ember van, egészen biztos vagyok benne hogy találnál valakit a környéken :)

21/L voltam korábbról :D

2013. máj. 18. 12:11
 17/18 A kérdező kommentje:

Hát, mondjuk nem éppen fiút keresek, hanem lányt, mert meleg azért nem vagyok :D

Vagyis pont ez az, hogy nem keresek, és nem is szokott lenni, csak nagyon ritkán, aki iránt tudnék szerelmet érezni, és ez egy ilyen ritka eset... Ország másik fele...

2013. máj. 18. 18:09
 18/18 anonim ***** válasza:

jha értem, bocsi akkor a félreértésért :D

de érted, a lényeg ugyan az.. :/

én nem foglalkoznék vele mert nincs értelme, nagyon messze van.. rengeteg lány van még, nem hiába teremtette a sors olyan messzire tőled.. de persze a te döntésed, utadra engedlek ifjú padavan :)

2013. máj. 18. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!