Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mit csináljak?...

Szerintetek mit csináljak? Fog valaha változni?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon jófej és imádom... tényleg 10/10 ha csak a belsőjét nézem de kinézetre nem annyira szép de még is megtetszett... és nem tudom h megpróbáljam e vele mert sokan azt mondják h hozzám képest sehogy sem nézki meg h milyen ronda... eddig nem így néztem rá de a többiek felnyitották a szememet... ez elfog mulni? vagy már soha sem fog úgy tetszeninmint régen a haverjaim miatt?
2013. okt. 1. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudod mit csinalj? kiméld meg egy olyan gyökértől mint te meg a haverjaid.....
2013. okt. 1. 18:18
 2/4 anonim válasza:
szerintem cseréld le a haverokat
2013. okt. 1. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Igazuk van az előző válaszolóknak, de ha tényleg tetszik a lány nem a külsejét fogod nézni :)
2013. okt. 1. 18:27
 4/4 anonim válasza:
Ha valakibe igazán szerelmes vagy nem számít a külső. Attól meg hogy hagyod hogy mások befolyásolnak lehetne több eszed és kiállhatnál a lány mellett. Ezek szerint soha nem szeretted igazán
2013. okt. 6. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!