Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem marad mindenki a...

Miért nem marad mindenki a saját ligájánál?

Figyelt kérdés

Kezd nagyon tele lenni a nem létező tököm azzal, hogy az átlag alatti kinézetű fiúk is csak az átlag feletti lányokat akarják megkörnyékezni. És persze, ha a lány visszautasítja, akkor ő a szívtelen r.banc, akinek csak a külső számít.

Én nő létemre kimondom azt, hogy igenis SZÁMÍT a külső, mert egy kapcsolatban nem csak beszélgetünk, hanem fizikai megnyilvánulása is van a szerelemnek, amihez viszont elengedhetetlen, hogy vonzónak találjuk a párunkat.

Éppen úgy, ahogy a pasik rá se néznek a ronda nőkre, mi sem találjuk vonzónak a csúnya férfiakat. De emiatt szerintem senkit sem kéne megkövezni.

Ezen túlmenően, a "ligatévesztés" a szellemi képességekre is vonatkozik. Nem értem, hogy hogyan nem látják egyesek, hogy egy nála jóval intelligensebb/műveltebb embernél nem kéne bepróbálkozni? És itt most nem az számít, hogy egyetemet végzett-e vagy csak szakmunkásképzőt. Egy fél órás beszélgetés alkalmával kiderül az, hogy ki mennyire intelligens (vagy éppen mennyire nem). Ha ez a különbség olyan szembetűnő, hogy még a vak is látja, akkor ő miért nem veszi észre és hogy jön ahhoz, hogy erőltesse a dolgot?

Miért nincs ennyi önkritikája az embereknek?

Miért nem válogat mindenki a saját ligájából (külsőleg és mentális képességek alapján is hasonlóak közül)

2013. okt. 14. 11:04
1 2 3 4 5
 21/49 ASOT ***** válasza:
Szereted a madarakat? Szoktál etetni madarakat?
2013. okt. 14. 11:49
 22/49 A kérdező kommentje:

vádaskodás a tények ismertetése? hol írtam azt, hogy MINDENKI ilyen? leírtam egy ÁLTALÁNOS jelenséget, ami tényleg gyakori. de lehetne pusztán annyi a kérdésem, hogy a legtöbb embernek miért nincs önkritikája?

a szerelemben persze, nincsen szép és ronda, de odáig el kell jutni valahogyan. nekem is volt "kevésbé jóképű" barátom, de mégis beleszerettem, mert volt VALAMI a külsejében, ami tetszett (ehhez elég egy szép szem, egy csodás mosoly, vagy akár egy olyan orgánumú hang). de ha egyszer valakinek egyetlen testrésze sem fog meg, akkor ahhoz nem fogok soha vonzódni.

2013. okt. 14. 11:53
 23/49 anonim ***** válasza:

Egy dolgot elfelejtesz: NEM te fogod eldönteni, hogy ki kinek mennyire tetszik, vagy ki ki szerint mennyire ronda.

De ahogy látom, IQ-ból te jócskán a hatodosztályú liga alatt vagy.

2013. okt. 14. 11:53
 24/49 ASOT ***** válasza:
100%

Semmi sem kötelező senkinek sem.

Ha nem tetszik és nem akarsz vele összejönni akkor nem jössz vele össze ennyi.

Annyira túlbonyolítják ezt az egészet.

2013. okt. 14. 11:54
 25/49 anonim ***** válasza:
"több ész adatott meg, mint a többségnek" Bocs szivem, de rossz ligában játszol.
2013. okt. 14. 11:55
 26/49 Lilikécske ***** válasza:
Már a kérdésből is kitűnik, hogy mennyire okos és intelligens vagy, és persze csöppet sem beképzelt!
2013. okt. 14. 11:58
 27/49 anonim ***** válasza:
51%

Ha olyan okos vagy, akkor segíts nekem C++ ban programozni.

Ha meg nem tudsz, akkor egy faßt vagy annyira okos b*szd meg.

2013. okt. 14. 12:00
 28/49 Tibohr ***** válasza:
Eléghosszasan eltudnék veled vitatkozni :) de van igazság is a mondandódban :D bár alapvetően tévúton jársz ;)
2013. okt. 14. 12:01
 29/49 Noydra ***** válasza:
100%
Minél okosabb valaki, annál jobban rájön milyen keveset tud a világról. Te ostoba vagy :D
2013. okt. 14. 12:04
 30/49 A kérdező kommentje:

túl sokan összekeverik az "okosságot" az intelligenciával. az intelligencia adottság, vele született képesség, ami nem fejleszthető túlzottan. az "okosság" pedig tanultságot jelent.

a kérdésemben nincs szó rólam, általánosan fogalmaztam meg. lehet a feszegetett kérdéssel nem egyetérteni, de attól még egy valós problémáról van szó.

a beképzeltség meg sehogy sem jön ide, mert ha nem is rólam beszélünk, mint mondtam, általánosan fellelhető ez a probléma. tehát kár személyeskedni. én sem személyeskedtem.

2013. okt. 14. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!