Az ismerkedésben meggátol a saját múltam. Mit tehetnék?
Olyan életmódot folytattam, amire nem vagyok túl büszke. Sajnos ezek olyan dolgok, amik egy ismerkedés során, egy lány szemében nem lenne éppen pozitív.
Pedig alapvetően nem vagyok olyan, amilyen, szerintem pont egy barátnő tudna megváltoztatni, de sajnos az említett okokból kifolyólag egyszerűen képtelen vagyok magamat adni. Vannak pozitív tulajdonságaim, de úgy érzem korrektebb lenne, ha előbb a múltam kevésbé fényes pillanataimba is belátást nyerne, mert csak így teljes a kép. De ezzel meg nem igazán nyithatok. Ezért inkább nem is adok magamból " semmit ". Ha megismernék a rossz oldalamat, onnantól kezdve sokkal felszabadultabb lennék és szerintem megtudnám mutatni, hogy nem vagyok én annyira rossz ember.
Egy lányt ismertem, aki nagyon elfogadó volt ilyen szempontból, ő az egyetlen, aki előtt igazán megmutathattam magam és ennek ellenére is kedvelt. De kapcsolat abból sem lett, más okokból.
Ti mit gondoltok erről?
Ez van.
Gondolom régen faltad a lányokat, mert akkor milyen jó volt, aztán most amikor szeretnél egy "igazi" barátnőt, akkor már bánod, hogy előtte milyen jó volt.
(De ez csak következtetés, ugyanis nem írtál magadról semmit, hogy miket követtél te el...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!