Ha kiderül hogy egy lánynak saját autója van, az tényleg ellenszenves a férfiaknak?
Figyelt kérdés
Amiatt hogy sokan az egész vezetés dolgot férfinak valónak tartják, sőt a kocsival próbálják meg lenyűgözni a nőket, azzal hogy érte mennek a randira stb.2013. okt. 10. 19:45
1/5 anonim válasza:
Számomra nem az. Nem is értem ezt az egészet.
2/5 anonim válasza:
Nem gond.
Az kicsit ciki lenne, ha kiderülne, hogy jobban vezet, mint én, de az is inkább az én bajom.
3/5 anonim válasza:
szerintem csak azoknak gáz, akik a saját autójukkal akarnak felvágni a nők előtt, mert mással nem tudnak...
4/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekelne. A kocsik se érdekelnek, nekem eleve nincs is, meg jogsim sincs. Nem szeretek konzervben utazni...
5/5 anonim válasza:
Én sem értem a kérdést. Közlekedni muszáj, miért ne lehetne autója?
Mondjuk édesanyámnak is mondták férfiak, amikor meglett az autója (egy kisméretű de jóerős autó), egyből mondták neki, "milyen szép kis autója van a férjednek". Aztán az első arcleesés akkor volt, mikor mutter közölte, hogy az övé az autó, a második meg akkor, amikor megkérdezték, mekkora motor van benne, 1.1es vagy 1.4es? Mutter meg mondta, hogy kétezres... Ki voltak ám jőve a fasziknak a szemei :-)
Én mondjuk nem értem, miért ennyire extrém az, hogy egy olyan nőnek, aki 60km- re jár dolgozni, saját nagyteljesítményű gépkocsija van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!