Miért nem marad mindenki a saját ligájánál?
Kezd nagyon tele lenni a nem létező tököm azzal, hogy az átlag alatti kinézetű fiúk is csak az átlag feletti lányokat akarják megkörnyékezni. És persze, ha a lány visszautasítja, akkor ő a szívtelen r.banc, akinek csak a külső számít.
Én nő létemre kimondom azt, hogy igenis SZÁMÍT a külső, mert egy kapcsolatban nem csak beszélgetünk, hanem fizikai megnyilvánulása is van a szerelemnek, amihez viszont elengedhetetlen, hogy vonzónak találjuk a párunkat.
Éppen úgy, ahogy a pasik rá se néznek a ronda nőkre, mi sem találjuk vonzónak a csúnya férfiakat. De emiatt szerintem senkit sem kéne megkövezni.
Ezen túlmenően, a "ligatévesztés" a szellemi képességekre is vonatkozik. Nem értem, hogy hogyan nem látják egyesek, hogy egy nála jóval intelligensebb/műveltebb embernél nem kéne bepróbálkozni? És itt most nem az számít, hogy egyetemet végzett-e vagy csak szakmunkásképzőt. Egy fél órás beszélgetés alkalmával kiderül az, hogy ki mennyire intelligens (vagy éppen mennyire nem). Ha ez a különbség olyan szembetűnő, hogy még a vak is látja, akkor ő miért nem veszi észre és hogy jön ahhoz, hogy erőltesse a dolgot?
Miért nincs ennyi önkritikája az embereknek?
Miért nem válogat mindenki a saját ligájából (külsőleg és mentális képességek alapján is hasonlóak közül)
Fura a világ. Azért mert a buta embereknek nincs önkritikájuk hisz ez is az intelligencia része.
És a szépség annyira szubjektív hogy csak na.
Biztos volt már veled hogy amit te szépnek találtál az másnak nem tetszett? Hol van az megírva hogy a ronda pasinak csak ronda nője lehet. Társadalmilag elfogadott hogy egy nő legyen szép, de az már kevésbé hogy a pasi is szép legyen inkább fess, stramm, vagy izmos erős, vagy férfias. Ha egy intelligens nő erre ránéz lehet hogy intelligensebb férfitól kapta meg most a választ.. nem biztos! :)
kirekesztő cím!!!!
az intelligens dolgot hagyom mert a gyk-n mindenki azzal jön hogy egy csomó szaki mennyivel okosabbak mint rengeteg egyetemet végzett bla bla
ami a kinézetet illeti az viszont ízlés dolga nem pedig teljesítménnyel alátámasztott tény
a felszínes lányok sajnos nem ismerik a filmesen ronda illetve echte ronda közti különbséget.van szép fiú meg ronda fiú szerintük.de vissza a filmekhez: régen az volt a tévében aki a legtöbb ember ízlése szerint alapból jóképű volt.most némileg megfordult a dolog: az számít szépnek aki volt valaha a tévében....sőt aki kinézetben hasonlít xy színészre az is hirtelen jóképűvé változik a köztudatban mégha pár héttel ezelőtt átlag alattinak skatulyázták be.
engem speciel még senki nem nevezett szép fiúnak(magukban persze gondolhattak annak...najó valszeg nem) de eszembe sincs rondább lányokhoz odamenni mert akkor azok sértődnének be "látják nem vesznek körül a férfiak hát gondolja ő is jó lesz nekem". én nem taktikázom mert nekem is számít a külső. a különbség az hogy a kérdezővel ellentétben vajszívűbb vagyok.hanem a hibát keresem hanem a szépet igyekszem meglátni
9-es: úgy van, most beletrafáltál a közelébe! bizonyára unintelligens, sőt, kifejezetten ostoba vagyok. kár, hogy ettől nem vonulok sírni a sarokba, ugyanis ez az egy tulajdonságomról szilárd és megingathatatlan a meggyőződésem (tán mert papírom is van róla, franc tudja - lehet neked is mond valamit az, hogy mensa hungariqa).
többi normális: a szépség egyértelműen relatív, ez szerintem is így van, még ha nem is hangsúlyoztam ki a kérdésemben. talán az igényesség, ami itt árnyalhatja a képet, mert bizony sok olyan fiú/férfi van, aki igénytelen, és ebből adódóan túlsúlyos és slampos. csak nem értem, hogy az ilyenek tényleg miért rinyálnak akkor, ha a náluk jóval csinosabb és kulturáltabb megjelenésű nők lepattintják őket?
Az igazán okos és művelt ember szerény és mindig kételkedik abban, hogy milyen mély is a tudása... :) Szerintem egy kicsit többet gondolsz magadról, mint kellene, de majd leszállsz a földre...
...egyszer :)
Hát ez érdekes. Miért csúnyázol és szépezel le akár kit is??? Akit te csúnya pasinak mondasz egy másik csaj megveszik érte és ez fordítva is igaz.
És az intelligenciáról is van még mit tanulni. Ha kicsit is intelligens lennél ilyen kérdést le sem írtál volna. Ismered azt, hogy szerelem???? abban nincs ilyen, hogy szép, csúnya, okos, buta. Csak is érzések, ezekkel a dolgokkal nem foglalkozva. Azt aláírom, hogy egyezzen a két fél nézete érdeklődése. Ez számít.
Ennyi erővel azt is leírhattad volna, hogy egy full gazdag pasi nehogy már egy szegény csajjal legyen.
Felszínes vagy de nagyon és ez mellett még ........
Ahogy előttem írták a kisugárzásodban ez valószinűleg meglátszik és ez nem szimpatizál a pasiknál.
Ez fordítva is igaz, volt már, hogy képcsere után leírtam, hogy nem akarok semmit, vagy ismerkedni; a lány pedig nyomult tovább, hogy ezt meg azt csinálná velem. Ne csak férfiakra vonatkoztass :)
Én azt nem értem csak, hogy minek húzod fel magadat ennyire ezen. Mindig azt mondom, hogy boldogok a lelki szegények, ha én valahogyan döntök, vagy van egy elképzelésem, amit nem ért meg magyarázattal kiegészítve, akkor nem szabad kiakadni, ha ért belőle, és kész.
Alapvetően az íráskép is ad egy képet az íróról amúgy, ez is lényeges tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!