Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok őszintén, kérlek! Van...

Lányok őszintén, kérlek! Van olyan, aki szerint ez nem sz**atás volt csak?

Figyelt kérdés

Lehet vki ennyire szemét lányok közül, h 3 hónapig levelezel vele, s tök jónak tűnik a dolog, azt hiszed, h

még komolyabb is lehet, mert miért jönne oda a gép elé minden este levelezni veled, ha nem. Egyszer még egy 8 órát is lehúztunk egybe, de tegnap face-n megtaláltam, s kapcsolatban xy-nal. A legröhejesebb, h még ezt is kimagyarázná, h majd pár nap múlva változni fog, persze erről semmit nem szólt korábban.

Na ezután ki hinné el neki bármit is, nem?

S mekkora esély van, h nem kamuzik?

3 hónap után van ilyen r*hadék csaj, mert a legdurvább sztori se volt ennyire szemét, amitől sráctól hallottam.

Ilyenkor kellhet egy tartalék ember, aki ha beüt a baj, akkor ott van még, vagy mi?

2013. okt. 13. 17:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nekem van egy jobb módszerem arra, h megnézzem, mennyire igaz ez a dolog. Aki kíváncsi, annak megírom pm-ben.

Elég jónak érzem, h kiderítsem, de nem akarom itt tanácsolni mindenkinek ezt.

2013. okt. 13. 18:47
 12/16 A kérdező kommentje:

Hát ha ma vki csak ennyit, s ilyen szinten használná a trágár szavakat, akkor a tanárok, a papok, meg mindenki más, akinek az a feladata, h leszoktassa az embereket erről, szépen összetenné a két kezét, s hálát adna Istennek, h mennyire könnyű dolga van. Ebben biztos vagyok.

De te nem tudom melyik bolygóról származol, h ezt ennyire durvának mondod, mert mifelénk az 5 éveseknek mocskosabb a szája.

A mondanivalóddal most jobban meg vagyok elégedve egyébként, de most se az igazi sztem, legalábbis nem értek egyet vele.

Ha nem akar tőlem semmit, akkor miért kell mentegetőznie.

Akkor meg ez a gáz, h ennyit nem tud mondani, h figyel, te miből gondolod, h akarod tőled bármit is?

"sőt! az a jelenség számodra nem ismert, hogy egyszerre több csajjal levelezel, flörtölsz? én is csináltam már ilyet.. erre jó az internet.. és nyilván egyiknek sem beszéltem a másikról, hagytam hogy kiforrjon a dolog.. bár ha randizni mentem, azt azért mondtam a másiknak is, de ez egyáltalán nem elvárható.. ő miért ne tehette volna ugyanezt?"

Na, és még engem nem ajánlanál? Én pl. mindenkinek mondtam, akármilyen párhuzamban nyomtam az ipart, felállítottam egy sorrendet, s azt említettem is.

"de ez egyáltalán nem elvárható"

Lehet, h jobb lett volna, ha erkölcs- és illemtan órát hamarabb bevezetik, mert gondolom te már sajna nem vagy általános iskolás.

de "beszéltem" vele, s bemesélt egy sztorit (igaz, máshogy írtam, kimagyaráznával fejeztem ki), amit le is írtam, de hát téged csak az érdekel, h mennyi ideje levelezünk - UGYE MILYEN SHIT, AMIKOR KIEMELNEK EGY DOLGOT BELŐLE

2013. okt. 13. 19:17
 13/16 anonim ***** válasza:

attól még, hogy egyszerre több emberrel ismerkedek és flörtölök, még nem kell sorrendet felállítani.. illetve nem úgy, hogy a tudtukra adom... gondolj bele mi lenne, ha odamennél a barátaidhoz és mondanád, hogy "bírlak, de tegnap a józsi mondott egy jót, meg adott a szendvicséből, úgyhogy te most csak a második helyen vagy"

pl ha egy randioldalon ismerkedsz meg valakivel, jobb is ha inkább nem kérdezed meg, hogy rajtad kívül hány emberrel ismerkedik még... úgysem esne jól, ha hallanád, hogy még vagy hárommal..

meg nemtudom.. nem lóverseny ez, ha bejövök neki, úgyis engem választ, ha meg nem (és esetedben nem) akkor meg kár a gőzért, fölösleges vele foglalkozni...

mondjuk én nem tudnám felhúzni magam ilyenen.. én élvezem a lányokkal való beszélgetéseket, nem lebeg a szemem előtt a nagy cél.. a cél az, hogy a jelenben mindketten jól érezzük magunkat.. ha ez nem így van, csak munkává változik az, aminek önfeledt szórakozásnak kéne lennie

és a trágárság nem úgy bántja a szemem, hogy milyen ocsmány, hanem az, hogy ilyen dolgokért ilyeneket mondasz... ha összejött volna veled és utána megcsal, na az szopás, akkor azért jogos a felháborodás.. mondjuk...

de mit akarsz még tőle? összejönni? nem hiszem, elvégre haragszol rá.. bosszút? minek?

amúgy légyszi írd meg pmben az utánajárási módszered!:) érdekel:)

2013. okt. 13. 19:36
 14/16 A kérdező kommentje:

Az sztem nem ugyanaz haverokkal, mint randioldalon. Bár ott is lehet érezni, ha pl. nem téged választ először a legjobb haverod vmi sportnál, akkor egy kicsit benned van egy kis harag, nem?

Randioldalon lehet rá számítani egyértelmű. De ez nem ismerkedés, amiről szó van, hanem, h kb. olyan kapcsolat alakult ki, mintha együtt lennénk, s elég sokszor éreztettük sztem a másikkal. A legrosszabb az egészben egyébként nem is az, h elméletileg összejött vkivel, hanem az, h ha erre nem jövök rá, akkor az életben meg nem tudom, s csak várok rá, mint egy idióta.

Én is élvezem a beszélgetéseket, egész sok lánnyal nyomom baráti szinten, de ha érzékelek vmi többet, akkor szólok, nehogy baj legyen belőle. Ez így fair sztem.

Megírom itt, nem nagy szám sztem.

Mondom neki, h ha érdeklem még mindig, akkor most neki kell pedáloznia, én a csaj szerepet ebből a szempontból átveszem. Ha belemegy, akkor ok, ha nem, akkor csak simán átvert, s nyugodtan, lelkiismeret-furdalás nélkül élhetek tovább. Ennyi.

2013. okt. 13. 22:06
 15/16 anonim ***** válasza:

nekem ez a szöveg kicsit hisztiszerű, de végülis ahogy nézem eléggé feldühített, úgyhogy reális álláspont számodra

hát gyerünk! de mondjuk nem tudom mit vársz

2013. okt. 13. 22:08
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát énse tudom, h mit várok az az igazság, ezzel sztem vissza lehet nyerni vkinek a bizalmát, nem?
2013. okt. 13. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!