csak érteni kell h.épp mit akar pellengérre állítani a műsor
bár néha tényleg uncsi
2010. aug. 18. 21:36
2/14 hasasasa válasza:
szar műsor
2010. aug. 18. 22:29
3/14 anonim válasza:
Ne a mostaniakat nézd.Nézz meg egy 5-10 éves Gálvölgyit, na az jó volt, a mostani már erőltetett.
2010. aug. 18. 23:24
4/14 anonim válasza:
nagyapám...
2010. aug. 19. 00:33
5/14 anonim válasza:
A régebbiek tényleg jók voltak,most már olyn erőltetett.
2010. aug. 19. 11:02
6/14 anonim válasza:
Nagyon gagyi az egész. Gesztesi meg kb. annyira vicces, mint egy oszladozó lótetem...
2010. aug. 19. 11:46
7/14 anonim válasza:
Gálvölgyit magát az embert bírom, és az vicces, milyen komolyan veszi azt a sok hülye szerepet, de a show összességében szánalom.
2010. aug. 19. 12:13
8/14 anonim válasza:
Esküszöm régen tök állat volt!
2010. aug. 19. 15:27
9/14 anonim válasza:
A régebbi részek hatalmasak! Nagyokat lehet rajtuk röhögni, én még 2.-3. megtekintéskor is könnyesre röhögöm magam. De az újabbak közönségesek... Van még köztük is 1-2 jó, de nem érdemes végigkínlódni ezért azt a fél órát.
De ne feledd, minél régebbi, annál jobb.
2013. febr. 14. 23:16
10/14 anonim válasza:
Egy időben szerettem, azóta rájöttem, hogy szär. Az Irigy Hónaljmirigy show sokkal jobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.