Lányok őszintén, kérlek! Van olyan, aki szerint ez nem sz**atás volt csak?
Lehet vki ennyire szemét lányok közül, h 3 hónapig levelezel vele, s tök jónak tűnik a dolog, azt hiszed, h
még komolyabb is lehet, mert miért jönne oda a gép elé minden este levelezni veled, ha nem. Egyszer még egy 8 órát is lehúztunk egybe, de tegnap face-n megtaláltam, s kapcsolatban xy-nal. A legröhejesebb, h még ezt is kimagyarázná, h majd pár nap múlva változni fog, persze erről semmit nem szólt korábban.
Na ezután ki hinné el neki bármit is, nem?
S mekkora esély van, h nem kamuzik?
3 hónap után van ilyen r*hadék csaj, mert a legdurvább sztori se volt ennyire szemét, amitől sráctól hallottam.
Ilyenkor kellhet egy tartalék ember, aki ha beüt a baj, akkor ott van még, vagy mi?
hát nem tudom.. én is beszélgetek egy sráccal pár hete, de soha nem mondtam neki, hogy bármit is akarnék tőle, igaz az sem mondtam, hogy van barátom, de rá sem kérdezett
nem tudom neked mit mondott a lány, de attól, hogy beszélgettek, az még nem jelent semmit sem
Hát én nem tudom, h minek számít az, h van két pasi a közelemben, s most nyomult rám egy harmadik is, de nem jöttem vele össze pl. miattad sem + azok a beszélgetések, ha simának számítanak, akkor én nagyon nem vagyok tisztában azzal, h milyen az, amikor vkik között szinte megvan az a vmi.
+ én nem levelezgetek olyannal 3 órát egyhuzamban, aki ne lenne közelebb hozzám
+ nem mentegetőzök ezek után, hanem simán leírom, h én nem akartam tőled semmit, s nem is úgy kezeltelek (bár akkor korábban se olyan érzelgősen válok el tőle, az is biztos)
Vagy én gondolom ezeket rosszul?
Én pl. ha levelezek csajjal, akkor tudatom vele, h mi a tényállás, ki áll az első helyen nálam..., ahogy ezt meg is tettem mindig, amikor úgy éreztem, h lehet, h lelkisérülést tudnék neki okozni.
Pl. most is van egy nagyon aranyos kiscsaj, aki sztem ezek után felugrott az első helyre, annyira jókat beszélgettünk, s vele nyíltabban is beszéltünk, de neki is említettem a korábbi csajt, s ennek ellenére folytatta velem, hála Istennek
én is órákat beszélgetek mostanság egy lánnyal.. és eszembe sem jut, hogy akarjak tőle valamit, vagy hogy ő akarjon tőlem valamit...
mondjuk ilyen pasit mint te, aki minden szemétnek elhordasz, én se ajánlanék egy lánynak se...
7-es:
Egyrészt én minden csajnak ilyen pasit ajánlanék, mint én, legalábbis ha belső tulajdonságot nézünk, akkor biztos, másrészt meg mit lehet mondani arra, ha vki így átb**sza a másik fejét, én magamról is ezt mondanám, ha ilyet csináltam volna vele, de én sztem tükörbe nem tudnék nézni egy ilyen után.
Ennyi.
Itt nem az időn van a hangsúly hallod-e, te is megértetted a lényeget látom, hanem a stíluson, de úgy szeretem az ilyen IDIÓTÁKAT, akik azt hiszik, h okosak, mert ki tudnak emelni egy dolgot, ami alapján tényleg hülyeséget mondok.
Ez olyan, mintha az orvos egy olyan tünet alapján állapítaná meg a betegséget, ami szinte minden betegség alaptünete. Ennyi hasznod van itt kb. most, mint ennek az orvosnak lenne.
Te is vagy ötvenszer kiemelted az időt, azért emeltem ki én is:D
és én is a stílusról beszélek.. csak a tiédről:D azért nem ajánlanálak senkinek, mert itt trágárkodsz...
kevés olyan ember van aki felkel és azt mondja "na ma átbäszok valakit".. pláne olyan aki "na, a kövi 3 hónapban átbäszok valakit"...
az ilyen lányok nem rosszindulatúak, hanem érzelmileg lámák! nekem is van ilyen ismerősöm aki szinte szó szerint megcsinálta ugyanezt... flörtölgetett egy csomót egy pasival, randizgattak, de a fickó nem volt egy gyorsléptékű, hagyta, hogy lassan alakuljon ki a dolog.. a csaj közben elment bulizni a haverjaival és összesmárolt egy random sráccal és azzal kezdett kapcsolatba.. és persze előadta milyen szerelmes ebbe az új srácba... aztán ugyanúgy vége lett ennek a kapcsolatának is, mint az előtte lévő 10nek.. direkt csinálta? nem! csak érzelmileg fejletlen, gyenge.. az első erősebb csábításnak nem tud ellenállni és belemegy..
de az sincs kizárva, hogy rosszul vetted le a jeleket és nem akart igazán tőled semmit... 3 hónap elég hosszú idő, azalatt már simán randizni kellett volna.. lehet megunta a tempót...
sőt! az a jelenség számodra nem ismert, hogy egyszerre több csajjal levelezel, flörtölsz? én is csináltam már ilyet.. erre jó az internet.. és nyilván egyiknek sem beszéltem a másikról, hagytam hogy kiforrjon a dolog.. bár ha randizni mentem, azt azért mondtam a másiknak is, de ez egyáltalán nem elvárható.. ő miért ne tehette volna ugyanezt?
és egyébként... még nem beszéltél vele azóta igaz? de azért le r0hadékozod.. és ismét mondom, ez az a stílus, ami miatt nem ajánlanálak.. de ettől függetlenül megértem miről beszélsz, de azért próbáld elképzelni a helyzeteket, ne pedig egyből rágalmazz meg r0hadékozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!