12/25 anonim válasza:
13/25 A. Bundy válasza:
4 sajtburgert kérek és 1 nagy kólát + legyen még egy közepes sültkrumpli is, köszönöm.
15/25 anonim válasza:
én csak pasi vagyok az nem elég? :D
16/25 anonim válasza:
és a rendes,de 30 éves pasik,akik nem úsznak a hitelben és 180cm körüliek?
17/25 anonim válasza:
Azon gondolkoznak otthon a sötét szobáikban, hogy miért a sok gyökérnek van barátnője és nekik miért nincs...
18/25 anonim válasza:
Hol vannak a rendes srácok. Úgy vettem észre hogy a GYK tele van rendes srácokkal. Ők azok akik nem néznek ki jól, nem is dolgoznak érte hogy jól nézzenek ki, nincs önbizalmuk, félénkek, nincs jó dumájuk, nincs pénzük, nincs jó állásuk, de rendesek és csodálkoznak azon hogy miért nincs nőjük amikor pedig ők annyira rendesek.
Amúgy rendes pasik csak a naiv nők álmában léteznek.
20/25 anonim válasza:
A kérdés kiírásának időpontjában koncerten voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!