Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan eszköz hogy rendes lány detektor?
Mert nem értem a lányokat, ezért sokakkal nem kezdek, mert nem akarok csalódni. Nagyon sok a ribanc. Soha nem értettem miért kell megcsalni valakinek valakit, ha minden rendben.
Van egy lány aki állítása szerint: jófej, nem csak a pénzt szereti, nem iszik, nem cigizik, nincs sok barátja, vicces, kedves, mosolygós, könnyen barátkozó, nincs megelégedve magával, nincs pasija már több éve...
pedig szerintem tök szép, de amúgy bárki próbálkozik nála, mindenkit visszautasít. Leszbikus lenne ezek szerint?????
háhá én ismerek 3 csodálatos lányt :)
abból 2 tőt itt ismertem meg :)
Wtf a kulcsszavak?
Amúgy miért nem egyből mágnes?
a háztartási keksz erre is jó menny oda a kiszemelt csajhoz kínáld meg ha nem küld el a p*csába akkor norma torma XD
Háztartási keksz 100%-ig magyar termék:D
Nem létezik.
Lehet, hogy az. Vagy csak válogatós.
A köztes rész nem tudom, hogyan kapcsolódik a két kérdéshez.
A kérdés és a leírás közt nincs összefüggés.
Ilyen eszköz nem létezik.
A pasik is megcsalják a barátnőiket, még akkor is, ha minden rendben.
A lány meg nem leszbi, csak valszeg a nála próbálkozók nem ütötték meg a mércéjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!