Ráírhatok ilyen szöveggel egy srácra, aki tetszik? Fiúk, ti sikítva menekülnétek?
"szia :) ne ijedj meg, de azért írok, mert van valami, ami egyszerűen nem hagy nyugodni :D ha a válaszod nem, azt is elfogadom, csak azt nem tudnám elfogadni, ha meg sem próbálom. Valószínűleg úgysem fogunk túl sokat találkozni a jövőben, úgyhogy nem igazán zavar az sem, ha teljesen hülyének nézel, de meg kell kérdeznem: van bármi esély arra, hogy egy kicsit is tetszem neked?"
Egy fiúnak, akivel kb 1 hónapja találkoztam, azóta nem láttuk egymást és nem is beszéltünk, csak facebookon likeolgatott, más egyetemre is jár. Persze megviselne, ha durván lekoptatna, de még azt is elviselném tudva hogy legalább megpróbàltam.
19/l
Háát mondjuk nekem egy kicsit fura lnne ez az egész ha egy lány hirtelen ezt írná..:S
Mellesleg ha belédzúgott már vagy egy kicsit tetszel neki pozitívan is felfoghatja az egészet ;)
Én szeretek 1 lányért "küzdeni" ha arról van szó :)
Jah és a helyedbe inkább a találkozáson lennék 1-nek..
Vagy ha ez lehetetlen (nem tudom hogy akarod) akkor előtte hülyéskedjetek gy kicsit :) Próbálj leszűrni dolgokat :)
Sok sikert ;)
16/F
Hangosan felsikítanék,törölném a profilomat,bérgyilkosokat küldenék ràd és emigrálnék Argentínába..
Vagy inkább örülnék.Szerintem ez aranyos.Bár nem muszáj ezzel indítani először lehet valami semleges téma és aztán ez.
Háát attól függ :)
Mégis csak az az igazi hogy ha csak ti vagytok a képben :D
nemár ez nagyon cink ha mást kérsz meg. most komolyan ne!
ez annak a legrosszabb akit megkérsz. egyszer engem is megkértek és fhuu.. katasztrófa volt!
"Valószínűleg úgysem fogunk túl sokat találkozni a jövőben, úgyhogy nem igazán zavar az sem, ha teljesen hülyének nézel, de meg kell kérdeznem:" Én ezt a rész kihagynám, csak szaporítod a szót, szerintem nagyobbat üt, ha hamar a lényegre térsz :D Egyébként hajrá! ;)
19/L
Ha nem tetszenél túlzottan is belemennék egy beszélgetésbe, veszíteni nem veszíthetek semmit, viszont talán egy dugást nyerhetek. :)
Ebből a szempontból szar szöveg. Ha akar valamit megkeres, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!