Igaz lehet, hogy tetszem neki?
Ezt a fiút már jó pár éve ismerem. Mindig jóban voltunk, élőben keveset találkoztunk, de neten tartottuk a kapcsolatot(akkor is, míg más barátaim/barátnői voltak). Sokszor hercegnőmnek hívott, mindig mondta és máig mondja, hogy elvesz, szerelme vagyok stb... Elhülyéskedtünk ilyenekkel, de mióta elkezdődött az év sokkal többet beszélünk, találkozunk is(haveri társaságban). De nem tudom mit akar.
Adott nekem egy becenevet azért, hogy "nehogy már úgy hívjon, mint bárki mást". Dicsér, és mindig mondja, hogy értem bármit megtesz. Persze, ezek mind ilyen poénos helyzetben jönnek elő, ezért nem igazán tudom mire számítsak.(Most már mások előtt is nyíltan kijelenti, hogy én vagyok a szerelme, elvesz stb...) Azonban még kettesben sosem voltunk, nem beszéltünk. Én zavarban vagyok előtte, ami még életem során csak 1x fordult elő :), tényleg fontos a számomra. Szerintem az is érdekes, hogy mikor másokkal vagyunk, nem igazán szoktunk egymáshoz érni. Ő is zavarban lehet kicsit? Azt tervezem, pár nap múlva felvetem találkozzunk ketten, ugyanis megbeszéltük, hogy mutatunk pár képet egymásnak.
Reménykedhetek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!