Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mitől tetszik nektek...

Fiúk! Mitől tetszik nektek egy lány? úgy értem ha stimmel a külső. De mi az a plusz ami elvarázsol?

Figyelt kérdés

BELSŐLEG leirná mindenki az ideálját ?

mindent ami eszedbe jut ami kell egy ahhoz hogy szerelmes legyél belé sokat segítenétek köszönöm

2013. okt. 12. 17:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Hasson rám. Fogjon meg valamivel, hogy ne azon gondolkodjak, hogy akarom-e látni, hanem azon, hogy mikor találkozzunk. Törődjön velem.

Ezt nem lehet, de nagyon nehéz megfogalmazni, erre szokták mondani a kémia szót.. Hiába kedves, aranyos, ha nem vált ki belőlem többet, ettől nem leszek szerelmes belé.

2013. okt. 12. 17:40
 2/9 anonim ***** válasza:

ezt igy azert nem lehet leirni... kulso megfog belso megtart ahogy a mondas tartja. meg a kemia is szerepet jatszik. hogy elsore ott van e az embernek az a jo erzes a gyomraban....

es nem mellesleg ezek eletkor fuggo dolog is. nekem teszem azt 32 evesen mar mas fontos mint 22 evesen.

szoval nem egyszeru a kerdesed...

2013. okt. 12. 17:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Az összhang, ami eredhet egy egészséges nyitottságából, érdeklődéséből úgy általában az emberek, vagy éppen csak felém. Mivel én is ilyen vagyok, és nagyon kevés embert ismerek, akit tényleg érdekelné a másik, ez az az alap, ami kell ahhoz, hogy első pillanattól fogva odáig legyek érte.
2013. okt. 12. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Külsőleg meglátom és megtetszik, alapból karcsú sportos testalkat hosszú haj, az arcról lehetne sokat hadoválni és nem is érdemes.

Belsőleg meg legyen érett, 2 lábbal járjon a földön.

De ha megszeretjük a másikat akkor sokminden már nem lesz érdekes abból a sok belsőből amit leírunk.

2013. okt. 12. 17:50
 5/9 FlipSL ***** válasza:

Hát ez nagyon egyszerű...

Legyen csinos,kedves,aaranyos..

Én utálom ha egy lány cigizik vagy fiúkkal hülyéskedik..

Jah és ne adja magát könnyen ez nagyon fontos.

2013. okt. 12. 18:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Először is a férfiaknak számít a külső. De azt meg kell hagyni, hogy mindenkinek más jön be. Valaki a soványakra, valaki a pocakosabbakra hajt, mivel az ösztönünk ezt súgja. Igen a férfiak is ösztön lények.

Nem kell eget rengetően jól kinézni, mert: 1 a ruha takar. 2 meztelenül az ágyban meg már kit izgat? Régebben nézd meg mi volt a női ideál. Hát nem a mai médiában emlegetett modellek.

Ha még a külsőnél tartunk akkor tudat alatt a csípőt nézzük meg leginkább. Emiatt mondják: "De jó segge van." Először is a szülési képesség, hogy a baba milyen nehezen jön ki. Persze a genetika elég szép dolgokra képes, nah meg az emberi szervezet.

Ha jellemet nézzük: Ami számomra a legfontosabb, hogy rajongjon értem és érdeklődjön felőlem. Tudjak rá támaszkodni, és ő is bizalommal támaszkodjon rám. (Persze átvitt értelemben.) Legyen életcélja, azaz "van a csaj a vakvilágban" az számomra nem vonzó. Szeressen valamit csinálni, amit már a szenvedélyévé fog vagy már vált.

2013. okt. 12. 18:38
 7/9 anonim válasza:
van benne tartás, inteligens, kedves, törõdõ
2013. okt. 12. 19:22
 8/9 anonim válasza:
Szerény ,Mosolygós , DE ami fontos: NE LEGYEN BÚVAL B*SZOTT ÉS NE LEGYEN KUKA::: tehát lehessen vele beszélni
2013. okt. 12. 20:59
 9/9 anonim válasza:

Szerintem ez totálisan ember függő, kinek ez kinek az.

Nekem pl. azok a lányok jönnek be akikkel lehet hülyéskedni de az érzésekről is lehet komolyan beszélni és legyen valami közös pont az érdeklődési körötökben.

2013. okt. 12. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!