Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek lehetséges, hogy...

Szerintetek lehetséges, hogy egy fiú csak azért nem látja, hogy a lányoknak bejönne, mert magát rondának tartja és folyton ezen agyal vagy tényleg nem is tetszik egy lánynak sem már ez a fiú?

Figyelt kérdés
Például két éve tök optimista voltam, ugyanis akkor kezdtem csajozni és tele voltam reményekkel, folyton arra gondoltam, hogy fú, most megyek suliba, tele les a busz kiscsajokkal, egyiknek tuti bejövök és tényleg volt, hogy időnként egy-két csaj mintha szemezett volna velem meg adta a jeleket, volt, olyan is, hogy egész konktrétan egy csaj, szép formás, szőke cicus végig engem bámult. Például jött valami vén bácsi és tőle nem látott ez a csaj meg megfogta és úgy állt, hogy engem láthasson és szabályosan engem bámult folyton egész úton. Persze fostam lépni, de ilyen feltűnő jelenséget az ember nem tud nem észre venni. Aztán volt két csaj, ezek is buszon é is ültem haverommal buszon beszélgettem, erre hátra nézett egyik és rám mosolygott, aztán visszafordult és valamit susmorogtak a baártnőjével és kicsit nevetgéltek is. Haverom meg egyből benyögtem, hogy szerinte tetszettem az egyiknek. Na meg volt olyan is, hogy sétáltam és elmentem egy lány előtt, épp biciklijét fogta és egy ház előtt állt, talán vendégségben voltak vagy ott lakott és amikor elmentem előtte egy kicsit mosolygott, ilyen bájosan nem nagyon durván meg ovlt, hogy máskor is láttam és elég feltűnően nézett, amikor biciklivel ment én meg gyalog. De mostanság meg valahogy már nem látom a lányok jeleit vagy megcsúnyultam és fura mód azóta van ez, hogy már rodnának érzem magam meg úgy érzem semmilyen lánynak nem vagyok jó ha a külsőmet nézzük. Nem megfelelő a magasságom, se a tömegem, se az arcszerkezetem. Nem vagyok ez a tipikus médiában is nyomatott álompasi típus és még mindgdi eléggé kisfiúsan nézek ki, korom ellenére is, ez is eléggé zavar, hiszem tudom, hogy a lányok a férfiállatokra buknak ösztönösen. De két éve még hittem, hogy én is tetszhetek ám lányoknak és sokkal optimistább nyugodtabb, boldogabb is voltam szerintem. Most meg olyan kevésnek érzem magam, ha kimegyek utcára egy ronda kis nyominak érzem magam, akire biztos minden lány azt mondja, hogy ocsmány meg fúj. Amúgy ennek ellenére nem rég smároltam egy csajjal, de szerintem neki sem jöttem be, csakk biztos valami más okból hagyta, hogy csókoljam vagy a fene se érti a csajokat már. De tényleg úgy érzem, hogy ronda vagyok és esélytele a lányoknál. Olyan jó hogy haveromék meg tudnak nyitni és hiszik, hogy van esélyük a lányoknál én meg csak állok vagy elbújok, de nem merek és nem is akarok leszólítani lányokat.

2013. aug. 10. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen!!!

Pontosan ezért van. Egyszerű önértékelési zavar. Ha bízol magadban ráadásul a kisugárzásod is megváltozik így vonzod magadhoz a tekinteteket. Végre valaki rájött!

2013. aug. 10. 23:21
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Tááámad Debrecen, böngészőablakokat becsukni!
2013. aug. 10. 23:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, és azok a csajok hány évesek voltak? Mert nem mind1 :)
2013. aug. 10. 23:23
 4/8 anonim ***** válasza:
17%

Tudod mi a k..rva nagy probléma?

Az, hogy ahelyett, hogy bármit is tennél, naponta több száz kérdést írsz ki ide, hasonló megfogalmazásban, eltérő hosszúsággal, az éppen abban a pillanatodban való keserűséged mértékéhez mérten.

Rohadtul unja már mindenki és szerintem te magad is rájöttél, hogy nem fog semmi változni ezektől a kérdésektől. Ugyan úgy szánalmas maradsz... nem fog megsajnálni emiatt egy lány sem, ha magadat sem tartod semmire.

2013. aug. 10. 23:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Kuldj egy képet priviben, és megmondom csúnya vagy-e :D :P 15/L
2013. aug. 10. 23:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Szívélyes Szirén, maxiriszpekt!
2013. aug. 10. 23:28
 7/8 anonim ***** válasza:
pontosan ez a baj,tehát több ilyen kérdést nem írni hanem,go csajozni.
2013. aug. 10. 23:30
 8/8 anonim válasza:
Kuldesz kepet priviben?
2013. aug. 10. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!