6/a-ba járok aki tetszik fiú meg 6/b-be csak tesin találkozunk, pár szót váltotunk már de amikor hozzám szól az agyam lefagy, amikor rámnéz akkor aranyosan rám mosolyog én is visszamosolygok de nem tudom mit mondják neki?
Figyelt kérdés
Segítséget köszönöm2013. okt. 12. 16:10
1/8 anonim válasza:
"amikor hozzám szól az agyam lefagy" akkor honnan tudod hogy megszólít?
2/8 anonim válasza:
Csináljatok egy közös babazsúrt. Könyörgöm, 6. osztályban még ne ezzel foglalkozz!!!!
3/8 anonim válasza:
Nem tudom ti hogy vagytok vele.De mi általános suliban utáltuk egymást.Én b-s voltam és gyűlöltem az a-sokat.
4/8 anonim válasza:
Pistike az óvoda vécéjében cigizik. Meglátja az óvónéni és megkérdi:
- Pistike! Te már ilyen fiatalon cigizel?
Pistike rávágja:
- Ó, én már dugtam is!
- Igen?! Mikor? - kérdi az óvónéni.
- Már nem emlékszem, olyan részeg voltam...
5/8 anonim válasza:
A hármas jól leírta. :D Nálunk ez áthidalhatatlan akadály lett volna. Valamiért zsigerből utáltuk az évfolyam másik osztályát. :D
6/8 anonim válasza:
kerdezd meg, hogy mit ragasztanak technika órán.
7/8 A kérdező kommentje:
A 6. hogy értette azt ami írt?
2013. okt. 12. 17:30
8/8 anonim válasza:
Úgy értette, hogy még dedós vagy az ilyesmihez.
on: Kérdezd meg, milyen volt a tesi, szidjatok közösen egy tanárt, milyen volt a hétvége, hol vette a cipőjét stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!