Miből szűritek le, hogy akivel ismerkedsz nem csak dugni kellennél? FIÚK-LÁNYOK
Fiúk/lányok részéről is várom a válaszokat.Mert ugyanis a fiúkat is kihasználják!:D
Nem vagyok túl tapasztalt ez ügyben, és naív is vagyok szóval lehet nem a legjobb:D Egy fiúm volt, de vele sokáig együtt voltam.Előtte senkivel :) Most ismerkedek, és mivel már "tapasztaltabbnak" mondhatom magam meg benne vagyok a korban (17:D) sokan bepróbálkoznak. Ismerkedek sokakkal és nem tudom ki teper komolyan vagy csak azért, hogy megdugjon:)... Ez az én személyes részem, a tietekre vagyok kíváncsi és a véleményetekre hogy ti miből szűritek le!
Ha valaki csak dugni akar akkor tesz 1-2 megjegyzést vagy esetleg olyasmit mond hogy szeretne veled a testi közelségbe kerülni..Aki nem a dugásra megy az nem a szex téma körül fog beszélgetni hanem rólad, róla a hétköznapokról stb. a szex témát meg sem közelíti..:P
Velem van kedved ismerkedni? *-* :p
17/F
Kérdező, egy cipőben járunk. :P 16/L
(Kösz fiúk, ezúttal lécci ne írjatok privit.)
#3 Miééért ne? O.O :(
Nem dugni akarok csak unalmat elűzni valamivel..
17/F
nem lehet kiszűrni!
Ez akkor dől el, ha a szex már megvolt sajna.
19 évesen 4 hónap után szexeltem először az első barátommal. Azt mondta szeret, abszolut úgy is viselkedett. Nem volt semmi okom gyanakodni. Mégis dobott a szex után, mondván, ő 1 lánnyal csak 1x fekszik le.
Mikor megkérdeztem, hogy miért várt ennyit, miért nem keresett olyat aki 1 randi után odaadja magát, csak annyit mondott, hogy szereti a kihívásokat. Az előző barátnőjére 1 évet várt.
És az 5 évig tartó próbálkozásaim után rájöttem hogy kár ezen agyalni mert nem lehet kiszűrni.
Amikor a férjemmel összejöttünk 2 hét után szexeltünk, és másfél évvel később el is vett.
Ezzel azt akartam levezetni, hogy sosem lehet tudni.
27/N
Ha csak sex kell akkor megmondom neki, mire kell...
"van kedved le-szopni?"
"megba-szhatlak?"
Ebből rájöhet hogy mit akarok:D Legjobb út az őszinteség:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!