Milyen oknál fogva válik érdektelenné akivel ismerkedsz?
Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 18:53
1/6 anonim válasza:
Ahogy egyre jobban megismered az illetőt, kiderül, hogy nem is olyan érdekes, mint eleinte gondoltad. Vagy találsz egy jobbat és emiatt nem érdekel már az első alak.
2/6 anonim válasza:
Pontosan ahogy az első válaszoló írta. Nekem speciál pár napig nagyon fontos a lány, mindent megadnék érte, és másnap már nem is érdekel. Gondolom ez azért van mert a külső az 9,10 és a belső valahol a földet súrolja. 18F
3/6 anonim válasza:
Nézhet ki bármilyen jól az adott pasi, ha a beszélgetés alatt észre veszem h buta, akkor nálam ezer százalékban elveszti az érdeklődést. Maximum, ha úgy néz ki mint egy félisten, akkor a szex miatt leszek vele valameddig.
4/6 anonim válasza:
Attól függ. Milyen szintű ismerkedésre gondolsz? Neten levelezés, chanetés vagy ismeretlennel randizgatás vagy már baráti körből ismert a másik?
5/6 A kérdező kommentje:
Nem internetes ismerkedésre gondoltam. Vagy, ha úgy is indul, akkoris arra a részre, mikor már többször találkoztatok, esetleg testi kapcsolat is volt már. Szóval az ismerkedési rész későbbi fázisában.
2013. szept. 14. 21:39
6/6 anonim válasza:
Abban az esetben amit te írtál szerintem legfőbb ok az érdektelenségre az, hogy a testi vonzalmon kívül nem talál valaki olyat a másikban, ami megfogná. Amíg nincs pár alkalom szex, addig nehezen derül ki, hogy az érdeklődés "valódi-e" vagy csak a testi vonzalom homályosít el annyira, hogy mindent érdekesnek és tökéletesnek látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!