Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen oknál fogva válik...

Milyen oknál fogva válik érdektelenné akivel ismerkedsz?

Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Ahogy egyre jobban megismered az illetőt, kiderül, hogy nem is olyan érdekes, mint eleinte gondoltad. Vagy találsz egy jobbat és emiatt nem érdekel már az első alak.
2013. szept. 14. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Pontosan ahogy az első válaszoló írta. Nekem speciál pár napig nagyon fontos a lány, mindent megadnék érte, és másnap már nem is érdekel. Gondolom ez azért van mert a külső az 9,10 és a belső valahol a földet súrolja. 18F
2013. szept. 14. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Nézhet ki bármilyen jól az adott pasi, ha a beszélgetés alatt észre veszem h buta, akkor nálam ezer százalékban elveszti az érdeklődést. Maximum, ha úgy néz ki mint egy félisten, akkor a szex miatt leszek vele valameddig.
2013. szept. 14. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól függ. Milyen szintű ismerkedésre gondolsz? Neten levelezés, chanetés vagy ismeretlennel randizgatás vagy már baráti körből ismert a másik?
2013. szept. 14. 21:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem internetes ismerkedésre gondoltam. Vagy, ha úgy is indul, akkoris arra a részre, mikor már többször találkoztatok, esetleg testi kapcsolat is volt már. Szóval az ismerkedési rész későbbi fázisában.
2013. szept. 14. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Abban az esetben amit te írtál szerintem legfőbb ok az érdektelenségre az, hogy a testi vonzalmon kívül nem talál valaki olyat a másikban, ami megfogná. Amíg nincs pár alkalom szex, addig nehezen derül ki, hogy az érdeklődés "valódi-e" vagy csak a testi vonzalom homályosít el annyira, hogy mindent érdekesnek és tökéletesnek látsz.
2013. szept. 14. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!