Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy olyan kérdésem hogy ti...

Mexxfresh kérdése:

Egy olyan kérdésem hogy ti mivel ismerkdtek meg buliban, bárban stb. helyeken az ismeretlen17-18éves lányokat? Elég sokáig voltam egy lányal aki átvert. Stb és igen kizökentem a témábol, örülnék ha segitenétek a tapasztalataitokkal élményeitekkel.

Figyelt kérdés
Hogy közeledtek szoltjátok meg ismerkedtek össze stb.!!

#buli #ismerkedsz
2013. szept. 10. 10:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia

17-18 éves csajokkal már régóta nincs dolgom :)

De velem egyidősökkel: Meglátom a bárban, kicsit próbálok vele szemezni, majd odamegyek az asztalához, és megkérdezem csatlakozhatok-e. Ez főleg akkor működik jól, ha csajbandához megyek oda pár haverommal.

Másik lehetőség, amikor megy a pulthoz piát kérni, oda lépek és megkérdezem meghívhatom-e.

25/F

2013. szept. 10. 11:32
 2/4 A kérdező kommentje:
és mivan akkor ha kinézel egy csajt nagyon teccik szemeztek is d mikor közeleb lépsz hozzá elutasit elötte meg érthetöen kacsingat meg az a női nézés amikor tetszik neki egy srác félreértelmezhetetlen!! akkor mivan?
2013. szept. 10. 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyenkor az van, hogy félreértelmezted a jeleket, ami tekintve, hogy a helyesírásod alapján IQ<50 szinten vagy, nem is csoda.
2013. szept. 10. 13:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Szerintem meg rossz helyre regisztráltál mert tudtommal ez az oldal azért van hogy mások segítsenek vagy fordított esetben mi segítsünk a másikon és öcsém a kötözködő szövegeddel eltakarodhatsz a búsba én se osztok senkit...

amúgy meg eltudtad olvasni úgyhogy annyira nem bas.. el és tisztában vagyok azzal hogy helytelenül írok és az abban nyilvánul meg hogy lusta vagyok javítgatni de úgy látszik hogy ilyen majmok miatt mint te kel..

2013. szept. 10. 13:45

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!