Egy olyan kérdésem hogy ti mivel ismerkdtek meg buliban, bárban stb. helyeken az ismeretlen17-18éves lányokat? Elég sokáig voltam egy lányal aki átvert. Stb és igen kizökentem a témábol, örülnék ha segitenétek a tapasztalataitokkal élményeitekkel.
Szia
17-18 éves csajokkal már régóta nincs dolgom :)
De velem egyidősökkel: Meglátom a bárban, kicsit próbálok vele szemezni, majd odamegyek az asztalához, és megkérdezem csatlakozhatok-e. Ez főleg akkor működik jól, ha csajbandához megyek oda pár haverommal.
Másik lehetőség, amikor megy a pulthoz piát kérni, oda lépek és megkérdezem meghívhatom-e.
25/F
Szerintem meg rossz helyre regisztráltál mert tudtommal ez az oldal azért van hogy mások segítsenek vagy fordított esetben mi segítsünk a másikon és öcsém a kötözködő szövegeddel eltakarodhatsz a búsba én se osztok senkit...
amúgy meg eltudtad olvasni úgyhogy annyira nem bas.. el és tisztában vagyok azzal hogy helytelenül írok és az abban nyilvánul meg hogy lusta vagyok javítgatni de úgy látszik hogy ilyen majmok miatt mint te kel..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!