Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha neten ismerkedsz előzetes kép nélkül, mikor kérsz képet?
Olyan esetben, ahol nem képes társkereső van. Minél előbb, hogy ha esetleg külsőre nem jön be a másik akkor ne fájjon a szíved, hogy ó, pedig belülről annyira szimpatikus (oké, hogy a belső a fontos, de kell, hogy külső vonzalom is legyen). Vagy csak x idő után, hogy ne kelljen magadról is küldeni olyannak, akivel nem is biztos hogy 5 levélnél többet váltotok?
Attól félek, hogy ha valaki nagyon szimpi és később látom csak, a külső miatt nem érzem, hogy menne tovább (nem azért, mert mondjuk csúnya csak egyszerűen nem jön be. Jobban félek attól, hogy nekem nem tetszik, mint hogy én neki, mert magamon nem tudok változtatni vagy azon hogy ő máshogy érezzen, ez van, de ha ő nem jön be nekem külsőleg, az rossz érzés mert úgy érzem az én hibám hogy nem lehetne semmi.
Ti mit gondoltok erről?
én képpel szoktam, így választ
én szoktam később kérni, de neten nem kell elképzelni senkit, az szar, rakd össze, levelezés, abban szöveg, külalak, ezekből tudsz levonni következtetéseket, utána kell eldöntened mikor kérsz képet, várj egy pár üzenet váltást,
nőt nem igen szoktak kép nélkül keresni, nem tudom Te eddig merre jártál, ezt ált férfiak részéről tapasztaltam, N
"ha külsőleg sincs meg a kellő vonzalom, sajnos nem lehet erőltetni."
És ezért fogok én egyedül meghalni.
Amikor többet beszéltünk és érdekel hogy néz ki.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!