Valahogy rá lehet jönni vagy lehet következtetni arra hogy mennyire kamus, illetve szórakozik az a lány, akivel interneten ismerkedsz?
Rá lehet jönni, de úgy látom, Te nem fogsz...
(Mivel alkati kérdés)
(201 éves nő, kislányos)
Ááá...vannak akik nagyon profi szinten nyomják a megtévesztést. Már úgy értem hogy annyira normálisak, közvetlenek, hogy eszedbe nem jutna hogy kamuzik.
Legegyszerűbb amúgy, ha elkéred skype/facebook azonosítóját, ha nagyon nem akarja megadni, vagy nem akar képeket adni, akkor vagy kamuzik, vagy nem is akar ismerkedni. Legjobb módszer szerintem az, ha egy ideig beszélgettek, és ha látod hogy keresi a társaságod, akkor felhozod a találkozás ötletét. Ha valaki érdeklődik irántad, az nem fog menet mondani.
Az a baj ezzel,hogy mondanám,hogy vess egy alapos pillantást az FB-jére,ha tudod a nevét,ha bármilyen egyéb szál van,pl.: rájössz,hogy mi a felhasználó neve más weboldalakon,azokat is megtudod nézni,mail cím alapján keresni google-ba,de soha se tudhatod. Ismerkedtem annó egy olyan lánnyal,akiről azt mondtam volna,hogy biztos,hogy normális és komoly és mégis egy hónap után az első találkozásnál egy brutális csalódás volt,teljesen más volt még a személyisége is mint amit írt magáról. Rögtön az első randin egy szalagavatós "after bulira" hívott ahol lesmárolta a szemem láttára az osztálytársát.
Nyilván ki lehet szűrni a férgeseknek a nagy részét,de bele lehet botlani mindig valamibe akármennyire is óvatos az ember.
Viszont mellette szól,hogy néha olyan emberek is vannak akik keresnek valakit és ilyenkor pedig nagyon hasznos. :)
Barátnőmet végül egy társkeresőn ismertem meg majdnem féléve és pont ezért nem is akarlak lebeszélni róla. Iszonyú nagy szerencse kell hozzá,de nem lehetetlen. 18/F
Ez szerintem ember függő.
De (ma már ajánlottam egyszer) kérj képet,amin a mai újságot tartja,mint a túszfilmekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!