Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek azért annyira...

Szerintetek azért annyira beképzeltek a lányok, és nagyok az igényeik, mert a férfiak jóval többen vannak és így van kiből válogatniuk?

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 07:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
72%

Gyakorlatilag meg is válaszoltad a kérdéseddel Kedves kérdező, igen azért.

A vic az,hogy valóban több a nő ,mint a férfi,de még is valahogy amikor elmész szórakozni egy nőre 5 pasi jut.

Általában ebből már kényelmesen tud válogatni a női egyed, és képzeld fizetnie sem kell,mert a hímek egész éjjel itatják.

Szóval eltértem a lényegtől,de a nők el vannak kényelmesedve és erről a pasik tehetnek,ha nem ugrálnák körbe a csajokat, ne aggódj abban a pillanatban számítana nekik minden egyed közeledés.

2013. okt. 17. 12:53
 62/78 anonim ***** válasza:
100%
Mert körül vannak rajongva. Gondolj bele: szórakozóhelyen még a kevésbé szép csajhoz is úgy mennek oda, hogy jajj de szép vagy, jujj de jó ruhád stb... Hiába nem így van, ha sokáig mondják neki, egy idő után elhiszi magáról. Ez persze olyan szintű egót (nem önbizalmat!) ad neki, hogy egy idő után persze hogy bunkó lesz.
2013. okt. 17. 13:00
 63/78 anonim ***** válasza:

Azért azt hozzá kell tenni, hogy te magad választod meg kivel ismerkedsz, kik a barátaid, ismerőseid. Hasonló a hasonlót vonzza általában, ha te csak bunkókkal vagy körülvéve akkor ott benned is lehet a hiba. Én 26 éves srác vagyok, sosem volt semmilyen párkapcsolatom, sosem kellettem. Mégis, azt kell hogy mondjam szinte csak rendes, aranyos, normális lányokat/nőket ismerek. Ha visszautasítottak, azt kulturáltan és kedvesen tették, nem bunkóztak velem, nem aláztak meg, semmi ilyesmi. Persze így is ugyanúgy fájt, de maximálisan igyekeztek rám és az érzéseimre tekintettel lenni, nem megbántani stb. Szóval nem tudom milyen nőkről beszélsz te.

Nem nagyok az igényeik szerintem, egyszerűen csak nem tetszem "úgy" nekik. Ez van. Én sem akarnék olyan lánnyal lenni aki nem tetszik nekem, teljesen érthető.

2013. okt. 17. 13:02
 64/78 anonim ***** válasza:

Végigolvastam az egészet, valóban sok ilyen és ehhez hasonló kérdés van itt, de ennek azért oka van. Nem a véletlen műve,de akárhogyan is ragozzuk a hülye pi&&ák azok is maradnak aki meg normális az nem veszi magára,ennyi.

Nálam a gyerek/nem/ nevelés csapja ki a biztosítékot amikor egy nagy családosok azt hiszik ők sza@ták a Spanyol viaszt.

2013. okt. 17. 13:08
 65/78 anonim ***** válasza:
36%

Tévedés a nők vannak többen, és ennek ellenére válogatnak...

És levonhatnánk a leszbiket, de akkor a meleg pasikat is le kéne, és ott vagyunk ahol a part szakad. a csajok simán hülyébbek, sőt néha gyökerek. Ennyi

2013. okt. 17. 13:35
 66/78 anonim ***** válasza:
Azért azt megjegyezném, hogy 8000 főből nem lehet leszűrni ilyen dolgokat. Mondjuk az is igaz, hogy több a fiú, meg nyomulnak a lányokra és ezért ilyen bunkók. DE nem kell megijedni a gyógyszer már megvan, a japánok feltalálták. Keressetek rá: herbivore men in japan.
2013. okt. 17. 14:10
 67/78 A kérdező kommentje:
Mi az a herbivore men in japan?
2013. okt. 17. 14:17
 68/78 anonim ***** válasza:
Olyan férfiak akiket nem érdekelnek a nők. Mivel nekik elegük lett a sok nagyképű qwából igy hát emellett a megoldás mellett döntöttek.
2013. okt. 17. 16:42
 69/78 anonim ***** válasza:
De lényegében az egész világ trend ebbe az irányba mozog, aki nagymenő gazdag annak lesz nője aki meg nem annak nem lesz, ilyen egyszerű az egész, eljön az idő ha akarod ha nem...
2013. okt. 17. 16:43
 70/78 A kérdező kommentje:
És akkor egy jó pasinak 100 csaja? A többiek meg kényszerbu*zik lesznek?
2013. okt. 17. 16:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!