Szerintetek azért annyira beképzeltek a lányok, és nagyok az igényeik, mert a férfiak jóval többen vannak és így van kiből válogatniuk?
"Bármilyen lányt/nőt ismerek, egyik se jönne össze olyannal, akihez nem vonzódik, ugyanis ha nem vonzódna hozzá, akkor úgy érezné, ha sajnálatból lenne vele. A sajnálatból meg nem alakulhat ki komoly kötődés. Tehát ők inkább maradnának egyedül, minthogy olyan párt válasszanak, akihez nem vonzódnak (én is így vagyok vele)."
Legalább megnyugtató az a gondolat, hogy ők is egyedül döglenek meg.
hát persze... végülis csak brad pitt kinézetű pasiknak van barátnőjük/feleségük ! :DDDDDDDD jézusom!
fuck logic
jót nevettem!
72% te meg ne felejtsd el, hogy attól mert néhány vagy sok lány visszautasította csúnyán a kérdezőt, attól még nem kell a többit is a pokolra kívánni!
kérdező "sajnos ezt a legjobbat vagy semmit kategoriat vallja" te ezt gonosznak titulálod. Én meg ezt tartom normálisnak!
Én meg úgy gondolom h "Legalább megnyugtató az a gondolat, hogy ők is egyedül döglenek meg." mondatoddal amit írtál, megérdemled, hogy rólad is így gondolkozzanak!
Úgy írj másról, ahogy szeretnéd, hogy rólad is gondolkozzanak!
Én is elég sok mindent átéltem! És nem "csak" olyan színtű volt, hogy visszautasítottak csúnyán. Mégse küldök minden embert a pokolba, mert tudom, hogy vannak normálisak is!
A ti gondotokat sokan inkább választanák, mert ennél sokkal szörnyűbb dolgok is vannak, mégse sírnak gyk-n.
Más kérdésnél is írtam már ezt: ha vannak olyan lányok, akik csúnyán elküldenek... akkor miért nem lehet nekik személyesen beszólni?? miért a normális nőket kell állandóan itt b*sztatni gyk-n?
"akkor miért nem lehet nekik személyesen beszólni??"
Ha vissza merészelsz szólni egy ilyennek, akkor még te leszel a bunkó. Egyébként ismerek olyan csajt, aki ettől sokkal durvábban sározta a férfinemet. Neki ugye csak a brutál félisten számított férfinak, a szolid középosztályt elküldte melegebb éghajlatra. Aztán ki volt akadva, hogy a félistenei csak kefélni akartak vele, erre a közösségi oldalakat telenyomta mindenféle idióta szeméttel, amit csak ki tudnak találni a turbófeministák.
"Ha vissza merészelsz szólni egy ilyennek, akkor még te leszel a bunkó."
csöppentem már bele ilyen helyzetbe! nem lett lebunkózva a srác, még ki is álltak mellette!
én nőként meg még egy pasinak is beszóltam nemrégiben!
tudod mit? inkább leszek a bunkó, aki bemer szólni másnak, de kiállok a saját vagy más igazáért, ha valaki erkölcstelenül szemét!
az olyan csaj akiről te meséltél egy hülye liba! vannak ilyenek. jobb is ha nem ilyennel kezd egy normális srác én azt mondom. megérdemli a szemét pasit! ennyi.
Viszont felmerül a kérdés, hogy hány olyan csaj van akikről te beszélsz?
Sajnos egyre több. És ezt nem egy férfitól hallottam vazze hanem egy nőtől. Viszont ha ez így van, akkor miről beszélgetünk tulajdonképpen?
Sajnos nem nőből van több, hanem egyre több olyan nő van aki olyan amilyen.
Még szerencse, hogy vannak normális nők is még mindig sokan, csak sajna mai világban a többség a kisebbség, a kis retardált csoport a leghangosabb és sajna a normálisok is átveszik a gyökérséget muszályból, vagy teljesen magukba zárkóznak. Eredménye hogy egy csomó férfi szívja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!