Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek azért annyira...

Szerintetek azért annyira beképzeltek a lányok, és nagyok az igényeik, mert a férfiak jóval többen vannak és így van kiből válogatniuk?

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 07:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:

13.16 !

Az egészből nekem az volt a tanulság, hogy egy csaj lehet akármilyen gyökér, akkor is bomlanak utána! Nem kell ilyennek, olyannak, amolyannak lennie, akkor is rohannak utána! Akkor szerinted mitől változnának meg, ha ezzel a stílussal is mennek utánuk?!

2013. okt. 14. 20:19
 52/78 anonim ***** válasza:

"Az egészből nekem az volt a tanulság, hogy egy csaj lehet akármilyen gyökér, akkor is bomlanak utána! Nem kell ilyennek, olyannak, amolyannak lennie, akkor is rohannak utána! Akkor szerinted mitől változnának meg, ha ezzel a stílussal is mennek utánuk?!"

na de kik mennek utánuk? egy értelmes, igényes férfi nem olyan nőt keres magának, aki nem ismeri az empátiát és a kulturált jelzőt. - ugyeee?? remélem, hogy te is így gondolod :D

és egy szóval se mondtam hogy megváltoznak! ne is változzanak, legalább nem kellenek az értelmes pasiknak -remélem. de attól beszólni belehet. egy pillanatnyi örömöt tud okozni :DD

2013. okt. 14. 20:30
 53/78 anonim ***** válasza:
Csak tudod, az az elkeserítő, hogy ha az embernek meg nincs senkije, akkor borzasztó ezt látni! Ha lenen barátnőm, akkor abszolút nem érdekelne az egész, mert boldog lennék a saját életemben. Viszont egyedül feküdni le minden nap, miközben tudod, hogy sokkal többet érdemelnél, azt nem lehet leírni! :(((
2013. okt. 14. 20:34
 54/78 anonim ***** válasza:
Remélem, nem haragszol, hogy mindezeket elírtam! Egyszerűen jólesett!
2013. okt. 14. 20:35
 55/78 anonim ***** válasza:

Nagyon sok elkeserítő dolog van. Nektek ez a legszörnyűbb dolog, másnak meg más... valakinek nem lehet gyereke, valakinek haldoklik valakije, valaki elveszti a házát. A ti állapototok változhat! Másé nem. Ezért zavar sokakat az, hogy ti emiatt panaszkodtok. (egyesek már úgy viselkednek, mint amikor egy tinilány hisztizik, hogy nem kapott telefont, pedig mindenkinek van)

Hogy én haragszok e? nekem írtad?

mert én nem haragszok itt senkire :D (max a kérdezőre)

ha jól esik akkor írd, csak ne másokat hibáztass, olyan dolgokról amiről lehet nem is tud.

Ráadásul itt gyk-n inkább normálisabb, értelmesebb lányok vannak, sokuk számára teljesen ismeretlen dolog ez a "mai lányok szemetek" című dolog. Nekem is ismeretlen volt, amíg itt nem olvastam ezeket.

2013. okt. 14. 20:52
 56/78 anonim ***** válasza:

"Ezért zavar sokakat az, hogy ti emiatt panaszkodtok."

NEM! Azért nem tetszik sokaknak, mert aki nincs benne ebben, az azt hiszi, hogy ez egy kis semmiség, szóra sem érdemes, stb...

De nem az, mert olyan, mint egy betegség, kihat minden másra is! Eleve nem leszel képes hinni magadban, nem tudsz úgy beszélni emberekkel, hogy ne érezd magadat alsóbbrendűnek. Beárnyékolja az ember egész életét már önmagában is és azt már mondanom sem kell, hogy a "jóindulatú megjegyzések" már csak a só a sebbe.

Velem is beszéltek már úgy, mint egy utolsó darab st...-al, mert akinek nincs senkije és tartósan az egy debil, akivel szemben mindent szabad.

Ezt sem szabad elfelejteni!

2013. okt. 14. 21:07
 57/78 anonim ***** válasza:

"Nekem is ismeretlen volt, amíg itt nem olvastam ezeket."

Hát persze, mivel nem te udvarolsz nekik!

2013. okt. 14. 21:08
 58/78 anonim ***** válasza:

" Eleve nem leszel képes hinni magadban, nem tudsz úgy beszélni emberekkel, hogy ne érezd magadat alsóbbrendűnek."

ez nem mások hibája. ez a saját hibád! de ti mégis másokat hibáztattok!

ha egy lány beszól? istenem! nekem is beszólt már néhány lány, pasi is, visszaszóltam és ennyI! én magam döntöm el, hogy én hagyom magam lenézni vagy nem! emellett én lány vagyok. ne haragudjatok, de ha nem bírtok visszaszólni(kulturáltan) egy csajnak aki bunkó/lenéz, akkor alaposan el kellene gondolkozni, hogy a nők ilyen férfira vágynak? férfias dolog ez? mert nem! ha egyszer lesz barátnőtök és beszólnak neki, ti megvéditek? kétlem! természetesen mindenki védje meg saját magát, de a nők szeretnek olyan férfi mellett lenni, akik mellett biztonságban érzik magukat.

na de én itt most már nem szeretnék offolni. csak lepontozva leszek így is.

2013. okt. 14. 21:23
 59/78 anonim ***** válasza:

Tényleg nem érted! Nem csupán a lányok szólnak be, hanem a saját környezeted is!! Tudod te, mennyi gúnyolódást kap az ember az ismerőseitől és néha még a rokonaitól is?!

"hogy lehetsz ekkora balf...?! Nem lehet, hogy esetleg a fiúkat szereted? Mikor voltál utoljára nővel?"

És ezt a közvetlen környezettől, hozzátenném.

Ami a megvédést illeti, egy bizonyos határig ugyanúgy, sőt, még jobban meg tudod védeni a barátnődet, mint egy nagypofájú félisten. A bizonyos határon túl meg (pl. banda támad rátok) lehet a férfi akár thai-box bajnok is, akkor sincs esélye.

2013. okt. 14. 21:28
 60/78 anonim ***** válasza:

"Tudod te, mennyi gúnyolódást kap az ember az ismerőseitől és néha még a rokonaitól is?! "

hogyne tudnám, érteném!!te nem érted! szerencsés az, akit nem piszkálnak a rokonai valami miatt! (:DD engem leszboszinak hittek! ez volt a legtűrhetőbb beszólásuk.)

tudnád te miket mondtak nekem, mikor 12 éves voltam, épp gyászoltam és azzal szekáltak, hogy milyen undorítóan kövér vagyok és soha nem lesz senkim, egyedül maradok örökre és ha egyszer engem temetnek akkor nem lesz ott senki(ezt apukám temetése után mondták). persze, hogy rosszul voltam ezután, de elegem lett és én is olyanokat visszaszóltam, hogy megbánták örökre, hogy megsértettek engem :D

ez csak egyetlen egy példa volt a sok közül

(mégse sírok a sarokban)

a másik: arról nem tehetsz, hogy a rokonaid/ismerőseid ilyen bunkók! de arról tehetsz, hogy a környezetednek nevezed őket! ilyen környezet kinek a francnak kell? rokon mondta? nem kell vele találkozni! nem kell hozzászólni vagy ki kell röhögni! barát mondta? az ilyen nem barát!

elmondom neked, hogy az ilyen emberek mind magukból indulnak ki. a saját félelmeiket vetítik maguk elé és másokra nyomják.

ami a megvédést illeti: :D : nem az volt a lényeg, hogy hogyan, milyen módon védené meg valaki a párját vagy mi lenne a következménye.

az a lényeg, hogy ha TI nem vagytok képesek kiállni magatok mellett, akkor azzal csak az sugalljátok, hogy nemhogy magatokat, de senkit se védenétek meg.

ha pl engem most kigúnyolna egy pasi vagy nő vagy egy rokon a külsőm miatt, akkor biztos, hogy először kiröhögném, aztán beszólnék, hogy sajnálom, hogy ennyire fejlődött ki az intelligenciája és megpaskolnám a hátát. aztán pedig annyira lekakilnám, hogy az valami hihetetlen!

ti mit csinálnátok? eltudom képzelni.. hagynátok, hogy bántson, síráshoz közeli arcot vágnátok és fületeket farkatokat behúznátok, hátha nem mond ilyen csúnyát többé. aztán hazamentek, elbújtok és sírtok! - bocsi ha nem ez történik, én így képzelem a ti szövegeitek alapján.

ha valaki esetlen nem ért egyet velem, vagy bármi baja van azzal amit leírtam, vagy egyéb nyugodtan lehet írni üzenetet, de ide már tényleg nem szeretnék írni :) így is teli offoltam szegény kérdező kérdését

2013. okt. 15. 14:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!