Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek azért annyira...

Szerintetek azért annyira beképzeltek a lányok, és nagyok az igényeik, mert a férfiak jóval többen vannak és így van kiből válogatniuk?

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 07:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
48%

sajnos ez igaz: Ha a belinkelt kimutatást megnézzük, a fiatal korosztályban több tízezerrel vannak többségben a férfiak az országban. Tehát ha minden egyes lány talál magának párt akkor is rengeteg pasi marad aki még versenyez értük, emiatt tehetik meg hogy ilyenek.

ebben a fiatalabb korosztályban kevesebb a nő.

2013. okt. 11. 20:01
 32/78 anonim válasza:
Nők vannak többségben igaz a 50-60-askorosztályban.
2013. okt. 11. 20:23
 33/78 A kérdező kommentje:
Sajnos 22 évesen annyira nem jönnek be a 60 évesek. Mondjuk egy menetre talán, de hosszútávon nem hinném.
2013. okt. 11. 22:13
 34/78 anonim ***** válasza:
20:23, hja, és egy hatvanévessel mit lehet kezdeni? Süt nekem lekváros fánkot vagy szép sapkát köt? :DDDD
2013. okt. 11. 22:17
 35/78 A kérdező kommentje:
Abbol is latszik hogy igazunk van, hogy nincsen itt no aki az ellenkezojet mondana.
2013. okt. 11. 23:13
 36/78 anonim ***** válasza:

Egy másik kérdésre adott válasznál olvastam ezt:

"a múltkor egy csaj a metron ( igen aláírom csinos volt) mondja a pasinak aki az ajtóban állt. hogy állj már odébb b*szódj meg... erre a pasi mosolygott egyet és jól alánézett ahogy leszállt a kiscsaj... ezért ilyen parasztok, mert akármit csinálnak minden el van nekik nézve merthogy ők a misspics*k..."

Azt ugye mondanom sem kell, hogy én nem ekként reagáltam volna.

2013. okt. 12. 00:04
 37/78 anonim ***** válasza:

0:04, jobb érzésű átlagember az ilyet két bazinagy maflással honorálná, hogy a lánynak egy életre elmenjen a kedve a flegmázástól.

De hát mi már csak ilyen rendesek vagyunk.

2013. okt. 12. 01:17
 38/78 anonim válasza:
Szia, nem tudok pontos eredményt, de kb 1050 férfira jut 1000 nő, a 15-30 éves korosztályban, az elméleted helyes, de túloztál. Azért reméljük a legjobbakat! :)
2013. okt. 12. 21:44
 39/78 A kérdező kommentje:

Az 1050 az nagyon alacsony. Ajanlom hogy olvasgasd a magyar ifjusag 2012 tanulmanykotetet. 400 oldal az elso az elso 150 csak ezzel foglalkozik.

Meg ha igazas lenne es 1050 re jutna 1000 no. Attol tartok meg akkor sem lenne sok eselyem. Nalam tenyleg futna menekulnek a nok vagy egyseruen csak kirohognek a kulsom miatt.

2013. okt. 13. 02:16
 40/78 anonim ***** válasza:

"Abbol is latszik hogy igazunk van, hogy nincsen itt no aki az ellenkezojet mondana."

Azért nincs kedves kérdező, mert ugyanilyen kérdésekből van itt pár ezer, ahol az igazukért küzdő lányok, nők le voltak hurrogva. (mert egyesek itt élik ki a nőutálatukat, de előben egy mukkot se szólnának -.-") Lehet hibáztatni a statisztikát, lehet hibáztatni a női nemet, ez nem segít titeken, csak jobb mást hibáztatni, mint magatokat.

Jó lenne ha elgondolkoznátok, hogy ti azt hibáztatjátok, hogy több férfi van. Szerintem meg biztos van egyértelmű problémád, amit itt nem fejtettél ki.

Ettől függetlenül. Ha ez igaz is lenne.. Bármilyen lányt/nőt ismerek, egyik se jönne össze olyannal, akihez nem vonzódik, ugyanis ha nem vonzódna hozzá, akkor úgy érezné, ha sajnálatból lenne vele. A sajnálatból meg nem alakulhat ki komoly kötődés. Tehát ők inkább maradnának egyedül, minthogy olyan párt válasszanak, akihez nem vonzódnak (én is így vagyok vele). Lehet nyugodtan felszínesnek nevezni, de sokkal több férfi hajt a külsőre, mint nő. Hozzáteszem, hogy én már vonzódtam olyan pasihoz, aki csak szerintem volt nagyon jó pasi.

Másrészt a vonzalom nem csak külsőből áll, hanem a belsővel, a stílussal együtt minden. Tehát az összkép.

Nekem nincsenek lehetetlen igényeim se. Beképzelt se vagyok (és nem tudom miből szűritek le, hogy az összes lány az). Én szinte csak önbizalomhiányos lányokat látok.

Nos leírtam pár dolgot. Szerintem amúgy, ha a nők lennének többségben, akkor egy csomóan leszboszikká válnának. De amúgy ugyanannyi férfi és nő van.

Amúgy ha továbbra is azt hibáztatjátok, hogy egy kicsivel több nő van, akkor légyszi legalább ezt a feltevést dolgozzátok ki normálisan.

Ugyanis vannak fogyatékosok, akik párkapcsolatra képtelenek. Vannak a homoszexuálisok. (hozzátenném, hogy ezekből simán lehetnek a férfiak többségben, úgy emlékszem így is van)

Na meg egy csomó férfi nem akar párkapcsolatot.

Ha ezeket is megnézzük, akkor meglehet, hogy a nőkből meg sokkal több van, akik a másik nemhez vonzódnak :)

2013. okt. 13. 09:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!