Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek azért annyira...

Szerintetek azért annyira beképzeltek a lányok, és nagyok az igényeik, mert a férfiak jóval többen vannak és így van kiből válogatniuk?

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 07:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
Végülis igazad van utolsó , lehet nyerni a lottón, el lehet menni plasztikai sebészhez :)
2013. okt. 11. 10:52
 22/78 A kérdező kommentje:

En mondjuk jomodu vagyok. De sajnos.olyan genetikai problamakkal kuzdok amellyeken nem lehet segiteni. Talan majd 40-50 ev mulva fog ott tartani a tudomany.

Gondoltam keresek egy hasonlo adottsagokkal rendelkezo not. De saknos til sok ilyem nincsen, es aki van azpknak hatalmasak az igenyeik

2013. okt. 11. 13:38
 23/78 A kérdező kommentje:
Raadaul nekik is van pasijuk es persze sokkal jobbak nalam. Egyebkent 22 vagyok
2013. okt. 11. 13:40
 24/78 anonim ***** válasza:
72%

Ahogy írták előttem, a lányokra sok pasi nyomul, körül vannak rajongva.Ettől mégnő az arcuk maximálisan, komolyan elhiszik hogy a világ körülöttük forog (és sajnos ez így is van), tehát simán megtehetik hogy azt küldenek el a jó édes anyjába akit akarnak. És az az érdekes, hogy valahogy mindig egy kigyúrt, kőgazdag tahó tinóállattal jönnek össze.

Elsődlegesen tehát ez az oka, másodlagosan meg az, hogy felszínesek és anyagiasak a nők, ha az elvárás létra volna a szomszédos galaxisokig is eljuthatnánk rajta nem kéne űrhajó se, de a pasas cserébe lószrt se kap vissza.

Komolyan mondom annak van esze aki inkább szingli marad.

2013. okt. 11. 15:12
 25/78 anonim ***** válasza:
100%
Ha a belinkelt kimutatást megnézzük, a fiatal korosztályban több tízezerrel vannak többségben a férfiak az országban. Tehát ha minden egyes lány talál magának párt akkor is rengeteg pasi marad aki még versenyez értük, emiatt tehetik meg hogy ilyenek.
2013. okt. 11. 17:28
 26/78 anonim ***** válasza:

"tehát simán megtehetik hogy azt küldenek el a jó édes anyjába akit akarnak."

Na ezt nem kellene hagyni! Megmondom őszintén, egy ilyenért simán megérdemelnének egy szájba vágást.

2013. okt. 11. 17:34
 27/78 anonim ***** válasza:
17:34, egyetértek, teljes mértékben azt érdemelnék. Persze ha megütöm akkor meg énvagyok a gazgonosz csúnyarossz...
2013. okt. 11. 17:42
 28/78 anonim ***** válasza:

17.42, az előtted író vagyok. Azt szerettem volna még mondani, hogy alapjáraton nem vagyok agresszív ember. Nem is bántok senkit, se nőt, se férfit. Azért írtam ilyet, mert már felháborító, amit megengednek maguknak. Teljesen normális, értelmes, jólelkű srácokkal is úgy beszélnek sokszor, mint a kutyával szokás.

Ezt nem is annyira neked írtam le, hanem annak, aki szerint az ilyen nőverő állatok nem is érdemelnek barátnőt.

2013. okt. 11. 18:09
 29/78 anonim ***** válasza:
18:09, tudom hogy nem nekem írtad, de örülök hogy tőlem függetlenül másnak is ez a meglátása. Kicsit nagyon elszaladt velük a nyihaha, egyiknek-másiknak tényleg kijárna pár pedagógiai jellegű maflás. Lassan kezdem megérteni azokat akik alkalmasint lezavarnak a nőjüknek párat, pedig abszolút nem vagyok ez a fajta, de egyre inkább azt érzem hogy jogos a dolog néhányszor.
2013. okt. 11. 18:21
 30/78 A kérdező kommentje:
Ehhez a dologhoz saknos nem igazan tudok hozzaazolni. En meg odaig se jutottam hogy visszakoszonjenek. Marmint csak egyszer fodult velem elo, kb 10 eve. Azota is mindennap eszembejut.
2013. okt. 11. 19:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!