Szerintetek azért annyira beképzeltek a lányok, és nagyok az igényeik, mert a férfiak jóval többen vannak és így van kiből válogatniuk?
En mondjuk jomodu vagyok. De sajnos.olyan genetikai problamakkal kuzdok amellyeken nem lehet segiteni. Talan majd 40-50 ev mulva fog ott tartani a tudomany.
Gondoltam keresek egy hasonlo adottsagokkal rendelkezo not. De saknos til sok ilyem nincsen, es aki van azpknak hatalmasak az igenyeik
Ahogy írták előttem, a lányokra sok pasi nyomul, körül vannak rajongva.Ettől mégnő az arcuk maximálisan, komolyan elhiszik hogy a világ körülöttük forog (és sajnos ez így is van), tehát simán megtehetik hogy azt küldenek el a jó édes anyjába akit akarnak. És az az érdekes, hogy valahogy mindig egy kigyúrt, kőgazdag tahó tinóállattal jönnek össze.
Elsődlegesen tehát ez az oka, másodlagosan meg az, hogy felszínesek és anyagiasak a nők, ha az elvárás létra volna a szomszédos galaxisokig is eljuthatnánk rajta nem kéne űrhajó se, de a pasas cserébe lószrt se kap vissza.
Komolyan mondom annak van esze aki inkább szingli marad.
"tehát simán megtehetik hogy azt küldenek el a jó édes anyjába akit akarnak."
Na ezt nem kellene hagyni! Megmondom őszintén, egy ilyenért simán megérdemelnének egy szájba vágást.
17.42, az előtted író vagyok. Azt szerettem volna még mondani, hogy alapjáraton nem vagyok agresszív ember. Nem is bántok senkit, se nőt, se férfit. Azért írtam ilyet, mert már felháborító, amit megengednek maguknak. Teljesen normális, értelmes, jólelkű srácokkal is úgy beszélnek sokszor, mint a kutyával szokás.
Ezt nem is annyira neked írtam le, hanem annak, aki szerint az ilyen nőverő állatok nem is érdemelnek barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!