Ismerkedesnel kiderult cigany vagyok, es ezert abbahagyta az egesz beszelgetest/ismerkedest velem. Ez normalis?! Nektek mi a velemenyetek?
Nem véletlenül nincs sok barátom... Tudod neki is azt szoktam mondani, hogy bármit kérdezhetsz, de csak akkor tedd meg, ha bármilyen választ képes vagy elfogadni.
Nagyon jól tudod, hogy milyen világban élsz. Felteszel egy kérdést, amire várható volt, hogy milyen válaszok fognak érkezni. Ezután annyit mutattál magadból, hogy értelmileg nem igazán sikerült messzire jutnod a fejlődésnek nevezett úton. Lehet, hogy nem így van, de azok alapján amiket írtál csak ennyi jött le. Na ez az, ami miatt nem lennék együtt veled, nem az, hogy cigány vagy...
Nekem volt/van cigány haverom, közöttük nőttem fel, úgy elhiheted tudom milyenek, mind a két végletet láttam már bőven eleget. De amit te eddig produkáltál itt, az nem igazán volt pozitív, bár nálam már a fényűzés dologgal elvágtad magad... majd egyszer talán megérted, hogy miért. ;) Túl fiatal vagy még, keveset láttál abból, ami körülvesz. De ez nem a te hibád, az emberek többsége a haláláig se fogja fel, hogy milyen világban él...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!