Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedesnel kiderult cigany...

Ismerkedesnel kiderult cigany vagyok, es ezert abbahagyta az egesz beszelgetest/ismerkedest velem. Ez normalis?! Nektek mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 22:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
Nálam az ékezet nélküli írás az mmorpg-k mellékhatása volt egy jó ideig... :D Persze nem őt akarom védeni. Nem sok esélyt látok arra, hogy ő lenne a millióból az egy, de fene tudja...
2013. okt. 7. 20:11
 42/65 anonim ***** válasza:
Próbáld ki akkor pár hozzászólás erejéig pontosan. Nyűgözz le minket!
2013. okt. 7. 20:11
 43/65 A kérdező kommentje:
Én kérem szíves elnézéseteket amiért nem használok ékezeteket,miközben a mobil készülékemről vagyok. Na örültök már élettelenek??
2013. okt. 7. 20:14
 44/65 anonim ***** válasza:
Miért is lett belőlünk élettelen? :D
2013. okt. 7. 20:15
 45/65 A kérdező kommentje:
Mert csupán tiszta ideg vagyok a kommenteitektől..esetleg kifejezzem magam máshogy?
2013. okt. 7. 20:16
 46/65 anonim ***** válasza:

Nem véletlenül nincs sok barátom... Tudod neki is azt szoktam mondani, hogy bármit kérdezhetsz, de csak akkor tedd meg, ha bármilyen választ képes vagy elfogadni.

Nagyon jól tudod, hogy milyen világban élsz. Felteszel egy kérdést, amire várható volt, hogy milyen válaszok fognak érkezni. Ezután annyit mutattál magadból, hogy értelmileg nem igazán sikerült messzire jutnod a fejlődésnek nevezett úton. Lehet, hogy nem így van, de azok alapján amiket írtál csak ennyi jött le. Na ez az, ami miatt nem lennék együtt veled, nem az, hogy cigány vagy...

Nekem volt/van cigány haverom, közöttük nőttem fel, úgy elhiheted tudom milyenek, mind a két végletet láttam már bőven eleget. De amit te eddig produkáltál itt, az nem igazán volt pozitív, bár nálam már a fényűzés dologgal elvágtad magad... majd egyszer talán megérted, hogy miért. ;) Túl fiatal vagy még, keveset láttál abból, ami körülvesz. De ez nem a te hibád, az emberek többsége a haláláig se fogja fel, hogy milyen világban él...

2013. okt. 7. 20:23
 47/65 anonim válasza:
100%
Igen, ez teljes mértékben normális. Sőt, követendő, ha nem hiszed, akkor nézd meg a "fényűző" barátnőid képeit például a közösségi oldalakon. Azért lássuk be, nem alaptalan a félelme, elég ha bekapcsolod a tévét,és megnézed a híreket. Lehet mondani, hogy "a faszé' kell mindenkit egy kalap alá venni" ami valahol jogos is, de nyilván én sem akarnék a kísérleti nyúl lenni, hogy pl. Te más vagy e, mint a többi. Ott van a nemrégiben kegyetlenül kivégzett, sőt, megsemmisített rendőrnő esete, ő még ismerkedni sem akart, de egy szarrá narkózott embertelen senkiházi mégis megölte. (p.s. nem érdekel, ha bárki szerint is rasszista vagyok, ez nem elő-, hanem utóítélet.)
2013. okt. 8. 14:27
 48/65 anonim válasza:
Ezt keee csinánijééé???
2013. okt. 9. 15:36
 49/65 A kérdező kommentje:
Ezteet moreee
2013. okt. 9. 19:16
 50/65 anonim ***** válasza:
Kérdező,vannak igen intelligens roma csajok, akik nagyon szépek és ízlésesek stb...De be kéne látnod a faji ellentét elég nagy. Tegyük fel, a fiú egy idő után megun téged,a szüleid nyakát vétetnék,mert általánosságban a roma szokás köré tartozik az,hogy a nőknek 1 férfi legyen az életükben stb..Teljesen más egy Roma és egy Magyar nézőpontja,minden téren és szemszögből.A "fényűzés" szóhasználat meg igen gyerekes no meg ,öndicséret büdös.Egy igazi nő, nem dicsekedik,mert nincs bizonyítási vágya stb..És tudod, nem mindent pénzben mérnek.Ezeket a mondatokat megkérlek ne vedd támadó jellegűnek mert nem annak szántam.Jó magam félvér lány vagyok,és képzeld, soha nem fordult elő ,hogy hátrányosan éreztem volna magam,és soha nem mondta egy férfi sem,hogy bocsi de nem.Minden stílus és hozzá állás kérdése.Lehet a fiú megérezte,hogy abba a bizonyos "skatulyába" tartozol.Mutasd meg egy kicsit neki a nem "fényűző feled".Beszéljetek egy kis történelmet(Árpád ház),vagy valamit, amiben megnyilvánul az,hogy nem egy üresfejű csini- bini csaj vagy.Mutasd meg a belső értékeidet neki.Ennél jobban nem tudok sajnos segíteni. Sok szerencsét.
2013. okt. 12. 16:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!