Mai nők mennyire várják el, hogy "fussunk" utánuk az ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 20:02
2/5 anonim válasza:
Én nem azt mondanám, hogy elvárom. De ha tetszek neki, szeret, akkor gondolom fut úgyis. Legalábbis ha nekem tetszik egy srác, föleg ha még szeretem is, sokmindent megtennék érte meg, hogy boldog legyen. Ezért gondolom fordítva is így kéne lennie, de nem muszájérzésböl, hogy a csaj elvárja meg csak így tudom meghódítani, hanem mert úgy érzed.
3/5 anonim válasza:
2-es:
Egy ideig oké, de egy idő után fordítva is legyen sztem, a nő is tegyen vmit a fiúért.
4/5 anonim válasza:
közepesen
szeretem ha egy pasi meg akar hódítani :-)
imádom ha udvarol és bókol
de ez nem azt jelenti h én nem teszek semmit sem az ismerkedés során :-)
ha ezen túl vagyunk akkor 50-50%
5/5 anonim válasza:
én csak akkor küzdök, ha látom a csajszin, hogy van értelme. (már az első alkalommal).
Ha rögtön elutasító meg ilyenek, vagy pont leszar, akkor mehet a levesbe :D hol érdekel.
Na meg fontos, hogy ne csak meglegyen a szimpátia felőle, hanem nehogy valaki más is képbe kerüljön mint pasi.
2v1-es szituációkat végképp nem szeretem, éppen ezért hamar egyedülmaradna a másik pasi a versenyben (ez a változat az elterjedt a tapasztalataim szerint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!